Katsu Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Sledeca stvar je u pitanju: Od kako su mi centralu prebacili na 317,modem se konstantno povezuje na 52k,dok se prethodno povezivao 40-41.2 k. Na 40k sve je super radilo,a sad na 52 k veza na svakih 20min stane na 15-30 sec. Provajder je YUBC,modem Lucent...na yubc sajtu sam nashao komadnu za ogranicenje konekcije: http://www.yubc.net/tekst.php?idg=5&idpg=47 Kad to ubacim modem se konektuje na 33.6 i naravno jako loshe radi. Mene zanima par stvari: Dal je mozda problem do modema ? Dal nekako mogu da ogranicim modem da se konektuje na 40-41k ? Jel neko mozda zna u cemu je problem ? Thx. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Provali ko ti je proizvodjach modema (lucentov je samo chipset), pa nadji njihov sajt, skini najnovije drajvere i tamo nadji komande za ogranichenje brzine... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts