Jump to content

Wireless pitanjce...

Revanzor

Recommended Posts

Ovako:imam wireless konekciju preko mog lokalnog provajdera [xx(] ,igram wow,ali problem nastaje kada se pojave 4-5 playera... [:D]

Problem je sledeci:IMAM VELIKE LAGOVE [:(!] (cujem da to ne bi trebalo jer imam wireless [:p] )...

Zanima me da li je to problem kompitabilnosti [V] ili nesto trece [?] ???

Bilo ko ko ima wireless neka odgovori plz [:(] ...

ja igram isto preko wirelessa (400kb/sec) i to preko polu ochajnog provajdera (netju da preterujem, ali stvarno je ochaj) pa radi okej mada i ja imam redovno problema sa wow-om ali je uglavnom igrivo kada se sve sabere i oduzme. poshto imash 11mbps protok, ti si na konju shto se toga tiche...

a) ili provajder ima problema sa telekomom

b) mnogi ljudi se zale na lagove na raznim serverima, mozda nije uopshte to do tebe

c) neshto tretje

to definitivno nebi trebalo da ti se desava posto ja igram sa wireless konekcijom od 100kb/s i apsolutno sam zadovoljan (ping mi je ispod 100). Postoji mnogo stvari koje mogu da budu problem u tvom slucaju... ajd daj malo vise informacija o tvojoj konekciji, kakav ti je ping kad pingujes www.google.com recimo (koliko imas izgubljenih paketa), da li ti je wireless access point direktno prikljucen na tvoj racunar ili ide preko nekog routera, da li ti je u racunaru integrisana lan kartica i koja je?...mozda i mogu da ti pomognem ako das vise informacija

moshnice~750g

Ovako mashina mi je:

AMD Atolon 2500+

RAM 512

HDD 60gb

graficka Ati Radeon 9600xt...

uglavnom konfiguracija ne bi trebalo da predstavlja problem... [;)]

predstavlja ... 512RAM je u sustini na wow a i vecinu ostalih "popularnih" mmorpg malo.

sex, drugs and bio food!