carnivores Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 kod pravljenja akaunta posto nemam kreditnu sta da upisem kao broj kreditne i koju kreditnu da izaberem aj ako neko zna nek pomaze jer malo mi fali da razbijem monitor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darp Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 I ja imam problem sa kreiranjem naloga. Ideja mi je da prvo iskoristim guest pass key dok ne dobijem karticu (7 dana). Medjutim, iako sam uneo guest key trazi mi podatke o kartici i tu naravno ne prolaze ni osmice ni sestice. Mozda sam napravio neku gresku u prethodnim koracima???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 ma brate sad cu uzmem i da pojedem diskove majke mi moje znaci nece bez kartice a i sajt za akaunte im ne radi bash najbolje i u qurac blizz ae ako ima neko ko nije nov neka kaze nesto plzplz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 ma zamisli molim te ovo Slow poke! You took too long to complete the Account Creation process and your session has timed out. You will have to start again from the beginning. Sorry! Return to main prosto milina jedna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Da napravish acount bez kreditne kartice NEMOZES ! Ako bi otvarao krednu preporucujem Visa Internet dobija se za 7 dana, treba da das 20 evra za otvaranje i koliko josh hocesh da ti bude na racunu, i valjda 200 kinti mesecno za calnarinu ili tako neshto ! Sem toga wow se placa 15 eura mesecno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 a necu da placam kreditnom nego game cardovima majke im ga glupe a btw gde ima to da se uzme u kojoj banci samo nemojn da mi kazes da je raifaizen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erion Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Danas sam dobio WOW i jedva docekao da pocnem da igram, ALI... Ne mogu da napravim akaunt!!! Ili mi javi error ili kaze "Slow poke! You took too long to complete the Account Creation process and your session has timed out. You will have to start again from the beginning. Sorry!". Inace pokusavao sam ceo dan. Da li se jos nekome ovo desava? Sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 nista pocni da se nerviras kao ja jer ja se trudim ceo jebeni dan da napravim akaunt sa tim problemima i plus sto nemam cc a nece kad izmlatis brojeve uzas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darp Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Da, bas u raifaizen. Inace mesecna clanarina je 30din. Jedino sto treba da se ceka 7+ dana ako ne uzimas u bg-u posto se svi ugovori salju u bg prvo. Da mi je wow stigao bar 7 dana kasnije..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 ma jebem im bre sve pazi ti tu teoriju kad ti i za guest akaunt treba kreditna lele nemogu da verujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erion Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 ma jeb@%$* ti kreditnu karticu, ne moz i sa njom da napravis akaunt. I ja ceo dan pokusavam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 umesto da pizdite ceo dan: 1. skinite program za generisanje kreditnih kartica. Chim aktivirate nalog prebacite se na game card 2. nadjite ortaka kom verujete i neka unese broj za vas 3. Vojvodjanska banka ima VISA Internet koji se placa 200 dinara godishnje. Za max tri dana ti zavrshavaju sve (nisam siguran za tri dana, to mi je neko drugi rekao) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 za 7 dana.. dok naprave karticu, ali meni radi savrsheno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norman Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Figle, cuo si ih : ] sad nas dvojica ustvari trebamo biti hepi jer nam wow jos uvek nije stigao? : ] ako vec nisam obnavljao ugovor sa rajfajzn bankom kad su ispiti bili u pitanju evo veoma dobrog razloga za tako nesto [ + imam neki los predosecaj da cu imati vremena za to dok se ne dovuku diskovi iz subotice] .. u slucaju da ti nemas karticu .. znas gde da me nadjes, o brate po nesreci : ] ali da ce ovo neko reci .. Da mi je wow stigao bar 7 dana kasnije..... .. mi ni u ludilu ne bi palo na pamet kao eventualna mogucnost : ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erion Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Ma nije stvar u kartici, JA IMAM KARTICU. Stvar je u tome da ceo dan ne radi sajt za pravljenje akaunta. [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 a) wow-europe.com ima ceo dan problema, nije samo da account managment deo ne radi - ne radi skoro nishta kako treba! b) da ste pogledali par topica ispod prochitali bi ste da za kreiranje accounta blizzard ne provarava validnost kreditne kartice vetj samo "formu" shto mu dodje: google.com (ur best friend), "credit card number generator" i samo prepishite podatke. posle 30 dana, kada budete game card imali u rukama, promenite payment metod i to je to. tjao zdravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erion Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 E bas sam baksuz. Cekam na igru sto godina i bas taj dan kada je dobijem ne radi wow sajt. Stigao sam do jubilarnog 200 pokusaja i jos uvek nisam dogurao dalje od tacke 5. Idem da spavam, pa cu da ustanem oko 5.00.(valjda ce tada da radi) Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 e stvarno nisu normalni!!!!!!! cekas igru nekoliko meseci, pa onda cekas postara ispred kuce, pa cekas da se svi tvoji u kuci ispricaju da bi uzeo fon i na kraju ti blizzard kaze da si prespor!!!!! ceo dan, prvo nije u opste hteo da reaguje, pa onda izbacivao neki server eror, pa onda neki interni blizz eror i sad na kraju stignem do unosa auth. key-a i svaki put mi kaze da sam prespor, cak sam ga prekucao u komp i sibam ctrl+c, ctrl+v i po ko zna koji put nece. Uzas!!!!! [:(!] Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 e stvano ovo je sranje.Evo uzeo sam konacno tu visa virtuon karticu posle 8 dana cekanja i dodjem kuci da upgrade-ujem guest pass kad ono trt nemogu ceo dan da udjem u acc menager.uzass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milamber Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Hehe, ja placam preko ortakove kreditne... Koja zapravo nije validna, ne znam ni ja zasto, ali bitno je da prvo prodje 3-4 dana (znaci moram da se cimam da opet unosim podatkke itd, al jebiga stedi pare) dok oni to provere pa mi tek onda zamrznu account... Tako da ja vec 2-3 meseca nijednom nisam platio za mesecno igranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 jel neko uputjen u kojoj banci i kakav je postupak potreban da bi maloletnik otvorio rachun i uzeo karticu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 maloletnik ne moze izvaditi karticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erion Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Uspeo sam da napravim akaunt i krenuo da igram. ---Ko muci muku sa kreiranjem akaunta, neka pokusa da ustane ujutru izmedju 5-7. Meni je tada uspelo iz prve. --- Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 i meni je uspelo u 6 ujutro, jos samo 116 mb patch sa 56k Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erion Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 jos samo 116 mb patch sa 56k Ja ga imam na hardu. Gde zivis, mozda mogu da ti ga narezam na disk? (Vidi se da sam paladin ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts