Jump to content

proklet da je blizard

Recommended Posts

I ja imam problem sa kreiranjem naloga. Ideja mi je da prvo iskoristim guest pass key dok ne dobijem karticu (7 dana). Medjutim, iako sam uneo guest key trazi mi podatke o kartici i tu naravno ne prolaze ni osmice ni sestice. Mozda sam napravio neku gresku u prethodnim koracima????

Da napravish acount bez kreditne kartice NEMOZES !

Ako bi otvarao krednu preporucujem Visa Internet dobija se za 7 dana, treba da das 20 evra za otvaranje i koliko josh hocesh da ti bude na racunu, i valjda 200 kinti mesecno za calnarinu ili tako neshto !

Sem toga wow se placa 15 eura mesecno !

Danas sam dobio WOW i jedva docekao da pocnem da igram, ALI...

Ne mogu da napravim akaunt!!! [V] Ili mi javi error ili kaze "Slow poke! You took too long to complete the Account Creation process and your session has timed out. You will have to start again from the beginning. Sorry!". Inace pokusavao sam ceo dan.

Da li se jos nekome ovo desava? Sta da radim? [|)]

umesto da pizdite ceo dan:

1. skinite program za generisanje kreditnih kartica. Chim aktivirate nalog prebacite se na game card

2. nadjite ortaka kom verujete i neka unese broj za vas

3. Vojvodjanska banka ima VISA Internet koji se placa 200 dinara godishnje. Za max tri dana ti zavrshavaju sve (nisam siguran za tri dana, to mi je neko drugi rekao)

Figle, cuo si ih : ] sad nas dvojica ustvari trebamo biti hepi jer nam wow jos uvek nije stigao? : ] ako vec nisam obnavljao ugovor sa rajfajzn bankom kad su ispiti bili u pitanju evo veoma dobrog razloga za tako nesto [ + imam neki los predosecaj da cu imati vremena za to dok se ne dovuku diskovi iz subotice] .. u slucaju da ti nemas karticu .. znas gde da me nadjes, o brate po nesreci : ]

ali da ce ovo neko reci ..

Da mi je wow stigao bar 7 dana kasnije.....
.. mi ni u ludilu ne bi palo na pamet kao eventualna mogucnost : ]

a) wow-europe.com ima ceo dan problema, nije samo da account managment deo ne radi - ne radi skoro nishta kako treba!

b) da ste pogledali par topica ispod prochitali bi ste da za kreiranje accounta blizzard ne provarava validnost kreditne kartice vetj samo "formu" shto mu dodje:

google.com (ur best friend), "credit card number generator" i samo prepishite podatke. posle 30 dana, kada budete game card imali u rukama, promenite payment metod i to je to.

tjao zdravo.

E bas sam baksuz. Cekam na igru sto godina i bas taj dan kada je dobijem ne radi wow sajt. [V]

Stigao sam do jubilarnog 200 pokusaja i jos uvek nisam dogurao dalje od tacke 5. [xx(]

Idem da spavam, pa cu da ustanem oko 5.00.(valjda ce tada da radi) [|)]

Pozdrav

e stvarno nisu normalni!!!!!!!

cekas igru nekoliko meseci, pa onda cekas postara ispred kuce, pa cekas da se svi tvoji u kuci ispricaju da bi uzeo fon i na kraju ti blizzard kaze da si prespor!!!!!

ceo dan, prvo nije u opste hteo da reaguje, pa onda izbacivao neki server eror, pa onda neki interni blizz eror i sad na kraju stignem do unosa auth. key-a i svaki put mi kaze da sam prespor, cak sam ga prekucao u komp i sibam ctrl+c, ctrl+v i po ko zna koji put nece. Uzas!!!!! [:(!] [}:)][xx(]

i tako ....

Hehe, ja placam preko ortakove kreditne... Koja zapravo nije validna, ne znam ni ja zasto, ali bitno je da prvo prodje 3-4 dana (znaci moram da se cimam da opet unosim podatkke itd, al jebiga stedi pare) dok oni to provere pa mi tek onda zamrznu account... Tako da ja vec 2-3 meseca nijednom nisam platio za mesecno igranje...