ZeRoQL Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 http://d13.yousendit.com/E/0Z1JXJ1KWINHM35...28-18.16.40.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Not valid link??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 Ej jebiga cekaj da niko uploaduje na q3a.co.yu pa ce biti link ok... dokle pogledaj ovaj demo ;) http://www.quake3arena.co.yu/zql/qcg0adven...27-17.43.39.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 zero a kad sam te ja dobio na sudden death?!?!? to nista? :D Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 zero za one fragove sa kvadom da se istusiras ..... [:(!] skim si igrao .... dobro sto nije bilo 32209 - -23 nebitan demo gledam ga da bi video \stats na kraju i on prekine demo na 10minutu !!!!!!!! highly intelect-struggle demo ... real heavy shit.. a inace svaka cast .. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 bah, selfpromotion tuga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 Tibore :) jbg video si da su se diskonektovali sami Gotenks jbg nemam taj demo radio sam format c: Sa1nt ma daj stfu go play CS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Zero... ? Istina da te je ovaj gotenks dobio u sd-u?!?!?! brate... neces ti jebati monu nikada !!! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 josh jednom mi reci da igram cs, doccicu u zr i polupaccu ti pi.... ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 @Zero, da, imam ja demo @Pesma-mrtve-dece znas sta, zerou je ping ne manji od 60-70 i neretko mu skache na 100-230 tako da pobeda nije official dok ga ne rasturim na lanu shto naravno netju motji :D evo pametna jedna od mene Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 Pa skoro je ESWC pa svratite i proverite ko je bolji,a usput mozda i zaradite neshto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted May 7, 2005 Report Share Posted May 7, 2005 bla http://www.quake3arena.co.yu/zql Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 7, 2005 Author Report Share Posted May 7, 2005 jbg wireless je cudo...znaci sd...kreno ja da ga przim LG a on se ustekao kod RA u cosku kod stepenica i ja bzzzzz sa skokom od 230 pinga....i on me pogodi 2x i to je to ... sto u lanu tesko ima da se desi... LG > RAIL MOna is mine , e sa1nte ajd navrni do zR na q3 stakore Kanterski jedino tako naterati Beogradjane da dodju hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1Le Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 ALo dzo takvom igracu kao i ti ne bi smelo da se dogodi igrao sam ja sa tim malim mali je idalje noob ....! kapis ....i dont get it :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted May 13, 2005 Author Report Share Posted May 13, 2005 Pazi po meni su svi isti bili oni noobovi ili neki proigrachi mogu sve da dobijem i naravno da izgubim ali na netu je vec druga stvar lag,ping itd... jbg nisam ja czm da kidam sa 100+ pinga btw. czm ima standardan ping a meni varira i tako... GotenKS me dobio jaka stvar...i ja sam njega pa... i tebe cile sam dobio i ti mene mislim kad igras sa nekim uvek moras da izgubis bar jednu naprimer ti i raven igrate stalno pa ga i ti dobijes a on nosi titulu TOP 1/2 igraca u SCG pa...ali to je sve lan... ovo je net gotenks ima 8 pinga a ja od 30 pa do 200 varira soo...boli me... ako ocu ozbiljnu igru oticicu do igraone da otkinem schiju ili duke ili nekog... Online je samo druzenje ono dobijem ja njega on mene i tako na netu mogu samo taktike da vezbam, aim nemogu to samo lan moze da pokaze zato uploadujem ove demoe ono malo self promotions © Sa1Nt , i tako ... c1le p0z. Ravena.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrGOTT Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 e pa jbg zero ja mislio ti postavio link za demo kad ono kurac, erorrrrrrrrrr...... brate aj postavi neki cool demo nisam odavno nista zanimljivo video, jedini u poslednje vreme demo koji sam odgledao je od fuurE 2eX-pro-q3dm6, zanimljivo donekle!!!!! neznam koliko ste upoznati sa ovim klanom ali oni su poprilicno zanimljivi tipovi, bogami znaju sta rade!!! a taj net gaming, to je za mene imposibile, veza je ocajna, jedva pikam D2LoD, a kamoli da probam da zavirim u q3, jednom sam probao i video sam samo point clik avanturu, klik eno me tamo, pa o5 klik eno ga tamo, i tako. LAN igranje RULES, sta cemo ali to nam je najbolje! Mozes li mi reci u kojoj dzigi igras q3, da nekad navratim i oprobam se sa tobom! Nemam iskustva, malo sa prijateljima i to, jedino sto sam sa SIMOM igrao, bili su tu jos neki momci, igrali smo 2vs2 RAVEN i ja protiv SIME i jebem li ga kako se zvase lik, to je bilo davno u RELAX-u, od tada ni sa jednim dobrim fragerom nisam igrao, sem sa mojim ortakom SARMOM!!!!!!! Koja dzig care, reci pa se vidimo tamo jednom prilikom?????!!!!!! POZ SVIM kvejkerima, jedna og igara koja nece umreti ikad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M r G O T T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts