Longleyy Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 CKm je trenutno najbolji muski casopis sto ima kod nas da se kupi , ali Mens Health mi je tek komedija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 CKm je trenutno najbolji muski casopis sto ima kod nas da se kupi , ali Mens Health mi je tek komedija... ckm...ajde idi i obesi se o dasku za wc solju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 ja ne kapiram zashto bi neko troshio pare na recimo ckm ili taj maxim... ako ti se ne svidi text, uvek njime mozesh obrisati dupe :D a slike polepiti po zidu/vratima sobe/kamiona... sa internet stranicama je malo teze, zar ne ;) To vam je sve zbog interneta ... imate siroke vidike :) online edukacija je chudo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Aj jel playboy bolji mozda??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 pa i ja bih rekao da je ckm najmanje loš, ne vidim u čemu je problem, kapiram da je i longli mislio u tom fazonu, a ne da je stvarno dobar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Heh, Maxim - pretproshle nedelje su slavili 3 godine izdavanja u Rusiji, bio sam na njihovoj zurci i moram da vam kazem da su ovi ovde skroz cool leekovi Ortak koji je ovde direktor Maxima mi je dao da se vozim na Segwayu (kakav feeling nemogu da vam opishem), a da vam ne pricham kakve su ribe bile , morao sam da zapalim posle jedno 2 sata da mi zena posle ne bi trazila razvod Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 CKM je bolji od ovoga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Heh, Maxim - pretproshle nedelje su slavili 3 godine izdavanja u Rusiji, bio sam na njihovoj zurci i moram da vam kazem da su ovi ovde skroz cool leekovi Ortak koji je ovde direktor Maxima mi je dao da se vozim na Segwayu (kakav feeling nemogu da vam opishem), a da vam ne pricham kakve su ribe bile , morao sam da zapalim posle jedno 2 sata da mi zena posle ne bi trazila razvod livin large :P heh, kad sam već kod toga: http://www.damnfunnypictures.com/html/Paul...Mega-Yacht.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Lepo sam reko najbolje sto trenutno kod nas ima da se kupi , al on il ne zna da cita , il mu je neki drugi bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ma citajte "Moja lepa Basta" ..smiruje... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Lepo sam reko najbolje sto trenutno kod nas ima da se kupi , al on il ne zna da cita , il mu je neki drugi bolji... to mozda[ali samo u svojoj konkurenciji]...mada stvarno i nije neka konkurencija...sto se textova tiche isto je zanimljivo[bar meni...] kao bojanka strumfova... sto se casopisa uopste tice najvise gotivim politikin zabavnik i ranije je profil bio ok...ckm , nasa izdanja playboya i maxima izbegavam u najsirem krugu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Ja chitam samo Gamer.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 ,May 10 2005, 10:08:45] Ja chitam samo Gamer.. How ironic is it da je i gamer muski casopis. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 pa ja ne znam shta ste ochekivali kad mi nemamo ni ok dnevne novine a kamuli mesechne a kamuli sa ovakvom "opushtenom tematikom" =) CKM rispekt samo zbog kurgija (valjda josh radi tamo) :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
miix Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Svi ti casopisi su ko oni "Bole" sokovi u staklenoj ambalzi od 1l sve sa kaucijom 15dinara... to kod osnovne skole ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Svi ti casopisi su ko oni "Bole" sokovi u staklenoj ambalzi od 1l sve sa kaucijom 15dinara... to kod osnovne skole ... mixa brate.... mojne da me razocaravas.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 e oce neko da kupii mozad 4 izdanja maxima, i 1 izdanje fhm`a ... za jedno 700 dinara :) glupo mi da bacam:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 e oce neko da kupii mozad 4 izdanja maxima, i 1 izdanje fhm`a ... za jedno 700 dinara :) glupo mi da bacam:) ( )... Ju , pa ovo dzaba!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 How ironic is it da je i gamer muski casopis. :) gamer vise ne postoji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts