enclave Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Molio bih clanove Foruma da mi odgovore da li je neophodan original WOW da bih ga igrao . Moj e-mail je nisicjovan@yahoo.com . Unapred zahvalan . Enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Ciro plz odgovori,ti si nas veran moderator [jumpy] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 5, 2005 Report Share Posted May 5, 2005 Molio bih clanove Foruma da mi odgovore da li je neophodan original WOW da bih ga igrao . Moj e-mail je nisicjovan@yahoo.com . Unapred zahvalan . Enclave Bez originala ne mozes da igras na originalnim serverima ... mada u sustini ti treba samo cd key sa originala, igru mozes da instaliras i sa pirata pod uslovom da nije nesto gadno krekovana. Za free servere original ti netreba, ali za blize informacije se obrati na "igrace" koji praktikuju takav server ili jos bolje iskoristi jednu lepu funkciju Search jer je wow forum pun raznih diskusije na ovu temu. cheers, -coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts