Nikae Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ovo je da poludis!! Ne mogu da nadjem twisted meadows koji je koristen na acon5-u, nesto su ga izmenili pa je drukciji od originala...google ne pomaze :(((. Jel zna neko gde se moze naci twistedmeadows? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matejic Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ako mislis na (4)TwistedMeadowsPRIMEv1.1 samo kazi pa poslacu ti ja na mail ako hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 Ako mislis na (4)TwistedMeadowsPRIMEv1.1 samo kazi pa poslacu ti ja na mail ako hoces nije ta :(( u pitanju je ovaj replay http://www.replays.net/c_replayinfo.php?tid=87273 i trazi twistedmeadows samo, ja mu u download kopiram original, ali nece da je prihvati T_T, koja je to mapa?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 napravi Acon5 dir u maps direktorijumu, prekopiraj mapu, i probaj tako Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted May 3, 2005 Author Report Share Posted May 3, 2005 napravi Acon5 dir u maps direktorijumu, prekopiraj mapu, i probaj tako kaze da treba da bude u ....maps\download tako da mi i dalje treba prava mapa ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts