zEki Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Ja sam bio na Siciliji i verovatno idem i ovo leto ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Grcka, Spanija, Italija, Egzotik ostrva, Karibi... Ostalo je sve trte-mrte... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Izvini al grcka je jedna od prestonica paradajz turizma...mislim imas grcku i "grcku". Tako verovatno imas i tursku i "tursku". Ako cemo bas da mastamo....indonezija i ona koralna ostrva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 indonezija? koja indonezija? :/ Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 ma jeste karibi... koliko ljudi iz srbije ode tamo na letobvanje... dvoje u deset godina i to su neki penozsi sa nemachkim penzijama... nije li iluzorno i raspravljati o takvim mestima za letovanje... ako si mlad i zelen i tata ti nije milioner svakako da ces posetiti tursku ne bi li se uverio koliko smo slichni.... hvala ivanu na quotu za uzvrat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Evo samo da dodam, da ne budem totalni hater: Naj mesto za party koje sam video u zadnjih par godina je u tom Kusadasiju na vrhu neke stencuge koju tamosnji zovu "snake island".... ...ko je bio zna o cemu pricam, keva lokacija !!! e na tu diskoteku na vrhu stene sam mislio sto se tice grcke, bio sam tamo u par navrata i prilicno sam iznerviran, prvo i osnovno nema dobrih riba, grkinje su ruzne i debele a od strankinja ima samo dobro podgojenih, jedino da nadjes neku nasu ali svi znamo koliko su teske:), a pritom mrze nas na svakom koraku, na par mesta sam video natpise na cirilici "srbi molim vas ne kradite" odes u tursku i svi se polome da te usluze, najludji su sa natpisima tip "za srbe ekstra popust, skoro dzabe" ili lik turcn koji skida kosulju i ispod ima majcu sa 4s, osecas se prijatno tunis, egipat, predlog za one koji bi nesto egzoticnije putovanje a nemogu na karibe, nije skupo a super je, bio u par navrata i ako bog da icicu opet, posebno visednevni izleti u saharu, ili celodnevno ronjenje, a pritom se vidi dosta toga, piramide, kartagina itd Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 indonezija? koja indonezija? :/ deo indonezije je i Bali ali on poslednjih godina i nije toliko preporuchljiva destinacija nakon onog bombaskog napada na diskoteku u kojem je poginulo oko 150 stranih turista, mahom australijanaca. Ali inache je ostrvo san, ako pazish da ne dodjesh u monsunskoj sezoni Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Da posetish rodbinu, a krimi? :) Zasto si me odao. Idem da jedem masline i salatu prelivenu maslinovim uljetom ispod maslinovog drveta i da gledam Al Pacina. Oh mia. Che kosa. La vitta e Bella !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 sto se tice grcke, bio sam tamo u par navrata i prilicno sam iznerviran, prvo i osnovno nema dobrih riba, grkinje su ruzne i debele a od strankinja ima samo dobro podgojenih, jedino da nadjes neku nasu ali svi znamo koliko su teske:), a pritom mrze nas na svakom koraku, na par mesta sam video natpise na cirilici "srbi molim vas ne kradite" o PA kad krademo...jebiga sta da se radi. Ja u onih par inostranstava sto sam bio bio sam ocaran nasim primitivizmom i ponasanjem kao da je ceo svet glup ajedino mi pametni. I krade se na buljuke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 PA kad krademo...jebiga sta da se radi. Ja u onih par inostranstava sto sam bio bio sam ocaran nasim primitivizmom i ponasanjem kao da je ceo svet glup ajedino mi pametni. I krade se na buljuke. slazem se ja sa tobom, pogotovo ako su eskurzije u pitanju, ko da smo najgori divljaci gde god da odemo, ali ipak u tu grcku najvise idu srbi, trebali bi bar malo da se potrude da nas privuku a ne da nas odbijaju Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 slazem se ja sa tobom, pogotovo ako su eskurzije u pitanju, ko da smo najgori divljaci gde god da odemo, ali ipak u tu grcku najvise idu srbi, trebali bi bar malo da se potrude da nas privuku a ne da nas odbijaju Pa cak i da je tako, a nije opet ne bi mogli. Pa nije ti to pijaca pa ako uzmes kilu krompira on ti ubaci jos jedan ili smanji da zaokruzi. EU pod jedan pod 2 jedan Nemac ostavice para vise nego 20 srba. Jeste Grci i mi smo braca. E te fazone zaboravi. TO je ono super smo dok imas kesa, a kad nemas vise e onda trazim drugog. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 jeste tuki ce nemac ostaviti vise para nego srbi... samo ako ga izrade najjadnije... sve su to cicije u odnosu na nas... mi da imamo vise da li bi i 10x vise.. mada da bi imali toliko morali bi i 10x vise da radimo pa onda ne bi tak oolako trosili...PARADOKS!!! <- gledao sam neku pozorisnu predstavu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts