sasa[NOB] Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Igrao par dana na Shadow Moon i sad mi nudi da se preselim na neki drugi server Jel to nesto privremeno posto Shadow Moona nema na listi servera ili se moram preseliti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Cesto rade nesto na serveru posto je full, tako da sacekaj malo pa probaj ponovo. Ja sam igrao malopre i stiglo je obavestenje da je pauza 15 min., tako da cekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Uf, hvala, uplasio sam se da moram sve ispocetka a jedva sam stigao do lvl 12 :) Dao sam i drugu pass, igramo obojica pa sam se uplasio da nije on nesto slucajno prebacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Ne brini nista, Shadowmoon jeste full server pa pati od nekih sitnijih problema ali zato ces uvek imati ekipu za igranje( i u 6 sati ujutru). Jeste u Dragonkin-u i koji su vam nick-ovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Ma poceli smo pre 3 dana... Meni nik sasanob a drugu nedeljanob Mene neki tip pitao da udjem u njihov guild i ja klikno Sad ne umem izaci, nisam imao vremena da gledam kako se izlazi Dragonkin je nas guild? Vidim dosta ljudi u njemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 jeste... nash je guild, a da bi izashao iz postojecceg guilda kucaj /gquit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Velika vecina su nasi ljudi mada ima i par stranaca. Moj nick je Simiskus pa ako treba neka pomoc vi me whisp-ujte. Za primanje u guild (koliko ja znam) su zaduzeni dzafar i bauk. Pa ono vidimo se na Shadowmoon-u. Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Sasa, nemoj da se shtrecash - chuvaj srce! :) Redovni su ti kratki padovi High servera, ali kao shto je Amos rekao... uvek tjesh natji ekipu! :) Evo za primer, malo pre je "crko" http://www.wow-europe.com/en/ i josh uvek ne radi ali tje da ga oprave za par minuta or something! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 Steta sto nisam ali na SM ... bas bi hteo da igram na vama :) Mada mogu i sad da igram sa vama, ali igu zvanu "Honour Kills" ;) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Steta sto nisam ali na SM ... bas bi hteo da igram na vama :) Mada mogu i sad da igram sa vama, ali igu zvanu "Honour Kills" ;) Zar nisi ti Ali. na Dunemalu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 Da, on je Dunemaul alliance a SM horde - zato je i rekao "Honour Kill" :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted May 3, 2005 Report Share Posted May 3, 2005 ah Bauk i Dzafa :) ajde neka neko ko ga ne mrzi okaci stanje tj. sliku iz igre sa guild tabom otvorenim da vidim kako stojite :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 6, 2005 Report Share Posted May 6, 2005 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa[NOB] Posted May 6, 2005 Author Report Share Posted May 6, 2005 Svaka cast.... Koliko nekom napaljenom treba do lvl 60 da stigne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 mi smo mahom do 60og dolazili za 15-18dana ingame igre inache Mohi, superishka ste, samo kobrea josh da nabudzhimo do 60 (Aru je Ledixa za ova dva dana sigurno zavrshio ;o)) i imamo guild based instance wrecking crew =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 sta je sa onim chehom i jos par warlocka ? Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ajd sad.... "dobivamo" WoW ovih dana pa sta da radimo?! Shadowmoon?! koliko cesto ima queve i koliko dugo se ceka?! Molim da neko napise kada ima najmanje igraca odnosno vreme kada se sigurno moze igrati bez cekanja... Here i come and here i go... :) Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 ma ima redovno queue, ali sada kada su neki preshli na twiligh's hammer nije toliko glomazan :). ja sam danas pokushao da udjem par puta... bio je queue od 40 do 60 ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Ceka se samo uvece od 20-22h otprilike, desi se da budem i 250 na redu. ali to je najvise 10 min. cekanja, tako da nije strasno, veruj mi. Van tog vremena uvek moze normalno da se loguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 cheka se radnim danom ponedeljak i petak u terminu koji je Amos naveo...jedino sto chekanje i nije bash 10 min...tj zavisi od dana do dana =o) ono zna da bude i manje od 10, ali i vishe od 20... naravno vikendom je malo gore =o) recimo 18-23 da se cheka i do 30 min... e sad pitanje je koliko ovo nekome smeta...meni smeta kada mi pukne veza, a u instanci sam sa ljudima i onda chekam 15 min i nerviram se...no kada ulazim u igru ovako 20 min chekanja nije problem...lepo alt-tab i malo zezanje po netu, obidjete forum da vas vidi i tako =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 He he ja sam se malo pokacio sa nekim drugitjima iz gilde tako da nisam vise u istoj .... al sta ima veze ko sto bi reko aru kome treba druid .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 He he ja sam se malo pokacio sa nekim drugitjima iz gilde tako da nisam vise u istoj .... al sta ima veze ko sto bi reko aru kome treba druid .... haha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts