CRNAC_U_TUNELU_ Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 bio sam u selu ... neshto zanimljivo : hm , upuco sam 2 vrabca vazdushnom pushkom ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 sanjao sam silviju... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Mi smo ubili par petlova od ljudi koji zhive pored moje vikendice... ;))) Jebiga, ograda je zichana a pored je roshtilj... Nisam mogao da verujem da su petlovi svashtojedi ;))) Znaci ladno pocelo par njih da preskache ogradu... A joj, uzeli kamenje i fragovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 pa eo ja sam osho oko 1 u grad i usao na neku trance zurku,dao sam 400 kinti a bio sam strejt totalno....smorio se i tako da sam osho do drugara koji je ziveo tu blizu i kupili pivo i pili do 7 ujutru. Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 letenka ja dosao sada trebao si doci dominuse .... bilo je super extra dizel folk groovu Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 2, 2005 Author Report Share Posted May 2, 2005 Mi tamo pekli "kremenadle" i piletinu, prezderali se i onda kad sa doshao kuci na janjetinu...Brrrr... Ma bolje da ne pishem, sve mi se vratilo unazad... [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Banovan Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 e ovako ekipa i ja smo otisli jos u subotu u 9h da se zagrejemo malo :) ono kontamo da kuvamo pasulj za veceru kad neki zeka pocne da glaba detelinu oko salasa gari brzo utrci u salas i BUM evo nama zaciji gulas ,odbili se od hrane i onda pivo pivo pivo do 3h a posle toga spavaj gde ko stigne.Osvane i taj 1 .maj svi mamurni i gladni sta sad? daj pivo dok ne dodje 13h i vreme da se pece prase u tome stizu cice i smaraju sto smo pijani ali dobro pije se dalje,nbapucamo se prasetine i ponovo pivooo danas ustali popili kafu i ono malo piva sto je ostalo nekih 10 -ak i pali kuci dobre delove sam izostavio :):):) Quote Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva : Shifra : djubre za djubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 uskrs :(((((((((( ali malo sam se provozao tokom dana do ortaka u vikendici,pa sam tamo bio nekih 4-5 sati... A inache sam zato danas pravio roshtilj kod mene i super sam se proveo :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 2, 2005 Report Share Posted May 2, 2005 dobre delove sam izostavio :):):) verovatno ono kako ste posle nasli SSSR nuklearku u babinoj shupi i lansirali je na USA... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 4, 2005 Report Share Posted May 4, 2005 Prvog peckli roshtilj Drugog kuvali pasulj Tretjeg zderali restlove i igrali Civ (table game) do iznemoglosti. (Bash sam stigo kutji pre sat vremena). Od interesantnih stvari... Drugar operiso facu olukom, dvoumimo se dal da ga zovemo Stitch ili Scarface. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts