Jump to content

1. Maj...

Recommended Posts

Mi smo ubili par petlova od ljudi koji zhive pored moje vikendice... ;)))

Jebiga, ograda je zichana a pored je roshtilj... Nisam mogao da verujem da su petlovi svashtojedi ;))) Znaci ladno pocelo par njih da preskache ogradu... A joj, uzeli kamenje i fragovali [:D]

pa eo ja sam osho oko 1 u grad i usao na neku trance zurku,dao sam 400

kinti a bio sam strejt totalno....smorio se i tako da sam osho do drugara koji je ziveo tu blizu i kupili pivo i pili do 7 ujutru.

I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG

= rumbl3 a.k.a vuduu =

e ovako ekipa i ja smo otisli jos u subotu u 9h da se zagrejemo malo :)

ono kontamo da kuvamo pasulj za veceru kad neki zeka pocne da glaba detelinu oko salasa gari brzo utrci u salas i BUM evo nama zaciji gulas ,odbili se od hrane i onda pivo pivo pivo do 3h a posle toga spavaj gde ko stigne.Osvane i taj 1 .maj svi mamurni i gladni sta sad? daj pivo dok ne dodje 13h i vreme da se pece prase u tome stizu cice i smaraju sto smo pijani ali dobro pije se dalje,nbapucamo se prasetine i ponovo pivooo

danas ustali popili kafu i ono malo piva sto je ostalo nekih 10 -ak i pali kuci dobre delove sam izostavio :):):)

Menjam tashtu za tonu vestackog djubriva :

Shifra : djubre za djubre

de_train.jpg

Prvog peckli roshtilj

Drugog kuvali pasulj

Tretjeg zderali restlove i igrali Civ (table game) do iznemoglosti. (Bash sam stigo kutji pre sat vremena).

Od interesantnih stvari... Drugar operiso facu olukom, dvoumimo se dal da ga zovemo Stitch ili Scarface. :)

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...