Fenki(BH) Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 kada ce se znati kakav je rraspored po grupama da bi se izbeglo bespotrebno cekanje npr da ne uzimam ceo slobodan dan sa posla ako igram u 3 nego da samo zapalim ranijie itd ← sutra je izvlacenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Hmm Freeman ima srece??:) obajsni se :) kakve ja to srece imam,a ti nemash :)? ←da li si uporedio nase grupoe na ESWCu? ;p ne kazem da ti imas PUNO srece nego da sam ja baxuz do smrti...ponekad...btw ako mi budes protivurecio mozda ce bluetooth prestati da mi radi u subotu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 da li si uporedio nase grupoe na ESWCu? ;p ne kazem da ti imas PUNO srece nego da sam ja baxuz do smrti...ponekad...btw ako mi budes protivurecio mozda ce bluetooth prestati da mi radi u subotu :D ← Omg shalim se :P :) Nadam se da ce bluetooth raditi ^^ xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Omg shalim se :P :) Nadam se da ce bluetooth raditi ^^ xD ←ok sad velikim slovima napisi : zerox smeker,najveci jebach i gosu na balkanu i sredicemo nesto... XDXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenki(BH) Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 stize jos jedan grk G]Lef kakav je? da ga ubacim u seeded? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Ubaci ga,nemoj da decko dodje za dzaba,mislim ono,samo ga nestavljaj za nosioca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 (edited) hmm ma tako fenki samo rokaj strance kur je ocajan sad stavljas ga jer je ortak realno ni jedan od ovih slovenaca nije vredan tog seeda ja sam bio prvi na poslednjem cooler master turniru bio sam 3 na wcg bio sam 3 na eswc i zasluzujem seed a ne neki evil koji je bio na jenom turniru u srbiji u zivotu i nije bio top 6 no nebitno nisam ja sad nesto ljut nego realn kao i highli a stvarno mi ovi seedovi nisu nimalo jasni vankor je bolji zasluzuje rista zabada decko na hard treba frido po kom kriterijumu ocajan je ..... realno kur ja sam ga dobio 2,3-0 na netu koji neigram znaci to sve govori o njegovoj formi.. a to sto je on uradio u roku macku orep i ja sam u roku uzeo 20 turova pa sta sad treba da budem nosioc po tom kriterijumu... duke decko sa kojim se redovno koljem ja njega u mojo on mene na eswc znaci realno decko zasluzuje ali ako se gledaju uspesi predhodnig g3-ova ja sam bio prvi a on .... sharky :) tjoravi ono na eswc nije ni top 6 ali uzeo je ecg ali ono mene tuce realno ali isto na g3 turu je bio rank 3 tako da on zasluzuje rong nick mu je suvisan komtar evil hehe :) nista protiv exila gotivim decka ali ono ako je tvo jedini kriterijum na osnovu koga ti njega stavljas za nosioca to da ti je rista reko zabada onda "Vazi" njegov rezultat na srpskim turnirima (turniru) je jasan i po istom ovo mesto ne zasluzuje... Edited June 2, 2005 by Vladica Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 hmm ma tako fenki samo rokaj strance kur je ocajan sad stavljas ga jer je ortak realno ni jedan od ovih slovenaca nije vredan tog seeda ja sam bio prvi na poslednjem cooler master turniru bio sam 3 na wcg bio sam 3 na eswc i zasluzujem seed a ne neki evil koji je bio na jenom turniru u srbiji u zivotu i nije bio top 6 no nebitno nisam ja sad nesto ljut nego realn kao i highli a stvarno mi ovi seedovi nisu nimalo jasni vankor je bolji zasluzuje rista zabada decko na hard treba frido po kom kriterijumu ocajan je ..... realno kur ja sam ga dobio 2,3-0 na netu koji neigram znaci to sve govori o njegovoj formi.. a to sto je on uradio u roku macku orep i ja sam u roku uzeo 20 turova pa sta sad treba da budem nosioc po tom kriterijumu... duke decko sa kojim se redovno koljem ja njega u mojo on mene na eswc znaci realno decko zasluzuje ali ako se gledaju uspesi predhodnig g3-ova ja sam bio prvi a on .... sharky :) tjoravi ono na eswc nije ni top 6 ali uzeo je ecg ali ono mene tuce realno ali isto na g3 turu je bio rank 3 tako da on zasluzuje rong nick mu je suvisan komtar evil hehe :) nista protiv exila gotivim decka ali ono ako je tvo jedini kriterijum na osnovu koga ti njega stavljas za nosioca to da ti je rista reko zabada onda "Vazi" njegov rezultat na srpskim turnirima (turniru) je jasan i po istom ovo mesto ne zasluzuje... ← pazi kad moram prvi put da se potpuno slozhim sa vladicom :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domi Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 nesto se chudno deshava :))) ali moram i ja da se slozim sa vladicom underground for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 VAZNO! http://forum.klanrur.rs/index.php?s...54entry549754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts