Micika Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Posle uklanjanja nekoliko virusa od strane AVG-a pojavio mi se problem na desktopu, tacnije sa ikonama. Virus je "zarobio" dosktop (jarko crvena pozadina sa savetom gde mozete kupiti program koji ce vas osloboditi problema kji upravo gledate), blokirao "theme menager" i bilo koji rad sa pozadinom. Posle akcije AVG-a vratio sam sve kako je bilo osim ikona koje su sve nestale, pa sam i njih ponovo izvodio na desktop ali ne zadugo. Sta se desava, posle par minuta sve ikone se dupliraju sa identicnim properties-ima.Dok su u paru na desktopu aplikacija koju pokrecu radi bez problema, bilo koju da uklonis aplikacija ne radi "find target" nemozes da pokrenes.Ako pokusas i nju da obrises sledi poruka "Cannot delete file:Cannot read from the source file or disk". Primetio sam da skoro u svim folderima postoji fajl "desktop.ini" na koji ranije nisam obracao paznju ali cini mi se da ih je previse. Uzgred zna li neko razlog pojavljivanja poruke prilikom instalacije programa (koji se ranije instalirao bez problema) koja glasi: C:\WINDOWS\System32\autoexec.nt.The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Moj OS je WinXP Pro. [clock2] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 uradish backup pa format i za 2 sata si oslobodjena svih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 uradish backup pa format i za 2 sata si oslobodjena svih problema. Primetio sam da skoro u svim folderima postoji fajl "desktop.ini" na koji ranije nisam obracao paznju ali cini mi se da ih je previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 zar taj avg nije besplatan za kućnu upotrebu? čini se kao previše bezobrazan način da se nateraju korisnici da kupe program. učitaj safe mode pa deinstaliraj govnara odatle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts