DiabloTheNecromancer Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Pomoc, Pomoc, kako da se prikljucim na CS server, i da pocnem da igram? dI@Bl0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 pa za pochetak, koji cs hocesh da igrash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 volim ovako kad neko dodje i ne kazhe nishta. shto reche raven, koji cs otjesh da igrash, kakvu konekciju imash, imash li original half life ili ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabloTheNecromancer Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Kakvi Kanteri postoje, ja sam samo igrao obicne i Source, kakvi ovde ima, ja imam Cable Konekciju, nemam original kantere, mogu sad da dobijem objasnjene? dI@Bl0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Koji counter smatrash pod obichnim? [1.5, 1.6?] IP ADRESE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabloTheNecromancer Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 1.6, kako da se prikljucim? Kao sto rekoh, ja imam Cable Internet, nemam HL original, sta da radim? dI@Bl0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 skini cheating death sa www.unitedadmins.com , i probaj da se konektujesh na 62.193.128.128:27016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 {Offtopic} Jel moze neko da mi kaze kako da podesim rate-ove? [512/128Kbps] Hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 ^ rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RnD Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 root@ns.sbb.co.yu : Postovani korisnici, obavestavamo Vas da su na SBB mrezi pusteni u rad game serveri. U ponudi su sledece igre: Quake II, Quake III, Counter Strike, Warcraft III, Starcraft, Unreal Tournament, Wolftenstein, Battlefield - Desert Combat, America's Army... Detaljnije informacije i uputstva za povezivanje mozete naci na adresi: http://www.sbb.co.yu/serveri S postovanjem SBB Internet team Pa, dobro, kad odem na taj link kazhu da dodjem ovde, kad dodjem ovde niko ne pominje SBB... [a search ovog foruma, fala bogu, nej da trazhi manje od 5 karaktera] Koji su ip-evi [i valjani portovi] za te servere i koji Counter mozhe da se igra na njima [trenutno imam samo source]? Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.r. bob dobbs :-j Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Da, u tome je covekovo pitanje, a i moje. SBBovci smo svi dobili to obavestenje da su postavljeni serveri za razne igre, sa linkom, koji vodi na ovaj forum, ali ne i na informacije ni o kakvom SBB CS serveru...! Mada linkovi za druge MP igre (Quake itd) upucuju na neke IP adrese. O cemu se radi..? SBB nesto brlja, kanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 sbb cs server josh nije podignut, bitje u skorije vreme i bitjete na vreme obaveshteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RnD Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawitelj Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Kako da igram counter-strike source preko interneta????Ja udjem na neki server a on mi pokaze "This server is using a newer protocol (7) than your client"!!!!!!!!Sta sad da radim!!!!????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Kako da igram counter-strike source preko interneta????Ja udjem na neki server a on mi pokaze "This server is using a newer protocol (7) than your client"!!!!!!!!Sta sad da radim!!!!????????? Covece post si u topic star 3 godine omg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=50591 Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Moguce da je neko tebi lepo objasnio kako i sta ali ajde da ti i ja pomognem. Posto si nov na CSu, igraj NOSTEAM - piratska verzija cs-a. Pretpostavljam da hoces da igras kao i mi 1.6 verziju, tako da prati uputstva: 1. Skini Counter-Strike 1.6 full v7 i patch v21 (moj savet, he he) CS1.6_full_v7 ovde CS1.6_Patch_v21 ovde 2. Prvi fajl instaliraj u C:/Program Files/Valve, sto ce ti biti jednostavnije da na to instaliras i pech. 3. Kad si sve instalirao na desktopu ces imati 3 nove ikonice (precice, shortcuts - kako hoces): - Counter-Strike 1.6 - sacuvaj - Counter-Strike 1.6 NonSteam - brisi - Dedicated Server (hlds) - brisi 4. Ako si sve uradio, udji u cs sa desktopa najjednostavnije, hehe, evo sledece: Udji u Counter-Strike (sa desktopa) > Udji u favorites > add server > tu kucaj IP adresu servera. IP adrese domacih CS servera mozes naci na RURu, klikni ovde. 5. c`ya :) First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 on trazi za source Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) Lepo je napisao za 1.6 jer je source vec igrao... pricam o osobi DiabloTheNecromancer koji je i otvorio temu... Edited July 26, 2008 by MiJa First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 @MiJa HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH Ja se stvarno izvinjavam ali nisam mogao da odolim Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) 1.6, kako da se prikljucim? Kao sto rekoh, ja imam Cable Internet, nemam HL original, sta da radim? Apr 22 2005, 13:20 AU LJUDI NISAM VIDEO DA JE OVO STAR TOPIC HAHAHAHHAHAHAhAHAHA HAhAHAHAHHAHAHAHA HAHAhAHAHHAHAHA'HHHAHAHA HAHAHHAHAhA sebi mora da se smejem HAHA Edited July 26, 2008 by MiJa First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 :)))))) ni manje ni vishe nego 3 god topic ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ako za 3 god nije provalio onda... :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsardas Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 pozz,ovako trebami pomoc. ja imama instaliran CS:S... i o pre 2 sata sam igrao ... ne koristim cheat nista... sada kada udjem na neki server on me posle 2 min. izbaci.. a stim mi kaze da je ofline ???? plzz pomagajete sta da radim moze na PM POMOC PLZZZZZZZZZZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts