coll Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Elem, kao alta sam krenuo da igram orc huntera ... pa me zanima par stvari od iskusnijih "lovca" ;) 1/ Koje su taktike Huntera pri PvP ? ( ovo je veoma bitno jer planiram da ga "izgrindujem" sto pre zbog masspvp i battlegrounds-a ). Pri mass pvp je jedna z najboljih classa pored maga, to znam, ali neznam kakav je clas na duel. 2/ Kakvu korist imam od peta v pvp ? 3/ Koji je za sada najbolji ili eventualno iztestiran pvp talent build? To je za sada sve, eh da jos jedna stvar: 4/ Sta je bolje nositi Gun ili Bow ? Hvala unapred ;) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 3. Evo jedan build koji su nahvalili na par foruma: Hunter PvP Pwnage: - Marksmanship Talent 5/5 - Improved Concussive Shot 5/5 - Lethal Shots 1/1 - Aimed Shot 5/5 - Improved Hunter's Mark 5/5 - Mortal Shots 1/1 - Scatter Shot 3/3 - Hawk Eye 5/5 - Ranged Weapon Specialization - Survival Tree 5/5 - Precision 5/5 - Improved Wing Clip 1/1 - Deterrence 3/3 - Lightning Reflexes 1/5 - Improved Mongoose Bite 5/5 - Deflection 1/1 - Counterattack 4. Totalno sve jedno! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 3. pet nanese 25-35% od ukupnog dmg-a koji nanesete protivniku ako uzmesh pet-a sa velikim att speed onda ce prekidati spell-ve enemy-u. Ako hocesh pet-a za PvP uzmi neku macu sa shto manjim att speed-om, a ako hocesh pet-a za PvE onda uzmi mecu zato shto ima dobar armor i HP Na nekom drugom topic-u Kole je postaovao hunter build koji je do jaja samo me mrzi da trazim, tako da cesh morati ti da potrazish. A i ne treba meni nego tebi :P 5/5 - Ranged Weapon Specialization Mislim da kada bi stavio u Improved Aspect of the Hawk da pi ti povecalo dmg vishe od ovih bednih 5% Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabog Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ovo za peta je skroz tacno - samo da je sto brzi da bi ometao castere, inace neke velike koristi od njega nece biti, osim tih 20% ukupnog dmg... Sto se taktike tice, koristi Wing Clip cim ti protivnik pridje i bezi, zatim ga puni koliko mozes, pa opet isto...dok mozes... Ne zaboravi ni Scatter Shot, meni se pokazao odlicno... I naravno trap, ukoliko ti zapocinjes fight Na palladina pucaj Viper Sting od pocetka da mu uzmes sto vise mane, i zabadaj isti cim mu prodje dejstvo...nemoj ga koristiti na priest ili magu, jer imaju suvise mane da bi on nesto znacajno isisao. Za ostale najbolje idi na onaj sting koji nanosi dmg, jer se u meele ionako neces upustati pa ti nista ne znaci da im smanjis agi i str... Od razvijanja Survival talenata ne verujem da ces imati previse koristi, jer ma koliko ih razvijes neces biti ni blizu nekoj meele based klasi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 jeste techo tako sam i ja uradio... ovo je pvp build bez trueshot aure...mnogi ga kritikuju ali ja sam morao da uzmem counteratack za obrachun za rogovima =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 jeste techo tako sam i ja uradio... ovo je pvp build bez trueshot aure...mnogi ga kritikuju ali ja sam morao da uzmem counteratack za obrachun za rogovima =o)) Hehe, da... zato ga i zovu "Hunter PvP Pwnage". :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ovo za peta je skroz tacno - samo da je sto brzi da bi ometao castere, inace neke velike koristi od njega nece biti, osim tih 20% ukupnog dmg... Imam mod koji posle svake borbe ispishe procenat dms-a pet-a i kretao se stalno od 25-35% Od razvijanja Survival talenata ne verujem da ces imati previse koristi, jer ma koliko ih razvijes neces biti ni blizu nekoj meele based klasi.. Kada ga zaskochi rogue sa ledja, ili bilo koji drugi melee char, Survival znachi zivot ili smrt :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dabog Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Pa koristi tracking U toj situaciji je koristan Scatter Shot - njega opaljujes iz blizine i da ti 4 sekunde fore da se odmaknes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Za rogue-a nema trackinga a dok opalish scatter on te izmasakrira :-)) plus morash pet-a na 'defense' da drzish ako koristish tracking shto smara :P za tracking je shit kad rokash kad si kod mobova a ono milion crvenih tachkica and stuff ans dhit.. :P Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ajde okacite i neki PVE build, da vidim gde sam gresio ili nameravam ;) Elem kolko sam ja gledao Ovaj PVP build je slican onom koji ja koristim, samo se ipak ide na trueshot auru, i manje na survival.Beast mastery je isto dosta zastupljen, mada sve je relativno jer menjaju likove od patcha do patcha sto zna dosta da iznervira. Inace koristim bow i dve sekire, i za sada kao lvl 38 kripujem 41 opusteno. Otprilike je hunter tako napravljen, ako ga dobro izvbalansiras, da moze da bije 3-4 lvla iznad njega i definitivno najbrze kripuje. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 btw ja igram na shadow moon acc Rushy dwarf hunter sto se tice talenata totalno su sranje svi do jednoga isao sam vec Unlearn jednom npr Dodge chance +1 = WTF ??!!!?! treba da potrosim 5 poena da bi dodgovao svaki 20. put !? a za oruzje sam cuo da se treba fokusirati na puske, medjutim ja uvek imam mach koji je jachi od puske i to dosta tako ne znam da li da se budzim Survival talente ili Marksmanship, ili da uopste ne budzim peta. Sta vi mislite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreatGuardian Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ja nisam hunter, ali imam dovoljno iskustva protiv njih tako da mogu da ti odgovorim na pitanja 1/ Taktika ima toliko, toliko mnogo, a svaka zavisi od tvoga protivnika. U principu morati ces da odrazavas rastojanje. Kada bezis frozen trap je dobra caka. U mass PvP lovci cesto koriste multiple shots, DOTs, Mana drain shots, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts