Jump to content

Dunemaul

GriM ReapeR

Recommended Posts

E ovako posto vidim da ovde dosta ljudi igra na Dunemaul serveru voleo bih da svi koji igraju na istom postuju koja su rasa,klasa,naziv lika,guild i LVL i sta jos vec trenutno pa da napravimo neki pregled...a mozda i susret :P....Evo ja:

Ime: Myt

Strana: Horde

Rasa: Tauren

Klasa: Shaman

Guild: Thrall's Army

LVL 41 atm :)

dakle oni koji su na Dunemaulu...

Ja za koje znam a da su na Dunemaulu:

Nenad lvl 39 Hunter - Alliance (Infinite Plague)

Shaded lvl 60 Rogue - Alliance (Infinity WoW)

Jelena lvl 60 Warlock - Alliance (Infinity WoW)

Iridius lvl 52 Hunter - Alliance (Semper Fi)

Yoya lvl 55 Druid - Alliance (The Holy Legion)

Mayha lvl 31 Priest - Alliance (The Holy Legion)

Oghma lvl 25 Rogue - Alliance (The Holy Legion)

Neoplant lvl 40+ Priest - Alliance (The Holy Legion)

Adriano lvl 40+ Paladin - Alliance (The Holy Legion)

Ivona lvl 50+ Mage - Alliance (The Holy Legion)

Exile lvl 35+ Hunter - Alliance (The Holy Legion)

Augohor lvl 41 priest - Alliance (The Holy Legion)

i Colldor igra isto, Alliance, samo ne znam koji nick jos

Maximusf lvl 50+ Warrior - Horde (The Bastards)

Satara lvl 60 Rogue - Horde (The Bastards)

Rejz lvl ??? Mage - Horde (The Bastards)

Eto.. ako sam nekog izostavio ili negde pogreshio... ispravite me! :P

Exile: Samo sam dodao jos jedno ime da ne pravim novi post, inace mislim da ima jos dosta nashih u Holy Legion-u samo nemam pojma ko je ko vise, ne pratim :P

Grime welcome to teh klab :)

Edited by eX1|e

da dopunim tjiru ;)

Lezzaria lvl 33 Rogue - Alliance (The Holy Legion)

Monya lvl 51 Druid - Alliance (The Holy Legion)

Tereza lvl 12 Warlock - Alliance (The Holy Legion)

Yellowbmf lvl 24 Mage - Alliance (The Holy Legion)

"Burek sa sirom kupuju ga ljudi

izvrstan kvalitet cika Grga nudi "

( the best Burek in Panchevo city )

LOL The Holy Legion i Infinity WOW su mi poznati mislim da sam vec imao sa njima bliskih susreta.... :)

Sto u Alijansu bre ljudi...misliim...aj videcu pa kad vas mozda ima toliko da napravim i 1 lika u alijansi...ali horda je u srcu :)...a i svidja mi se onaj odnos 1.5:1, ima vise musterija a sad dosao PvP honor sistem :)

Cyro hvala na opsirnom pregledu nesto tako sam bas hteo a ti si bas odradio sav posao....tnx

da dopunim tjiru ;)

Lezzaria lvl 33 Rogue - Alliance (The Holy Legion)

Monya lvl 51 Druid - Alliance (The Holy Legion)

Tereza lvl 12 Warlock - Alliance (The Holy Legion)

Yellowbmf lvl 24 Mage - Alliance (The Holy Legion)

Jel igras i ti matori...Moram da vidim sa Bjelim pa da svratimo malo i do Panceva to je kod vas izgleda poprimilo proporcije epidemije :)

Nema frke Grim ;)

Cika Drasko igra i pere sve pred sobom, josh sada kada smo mu nashli pravi Shadow Build ima da pere josh jache! :P

Njegov nick je Neoplant! ;)

Inache Grim, kako ti planirash da napravish Alijansu kada vetj na Dunemaulu imash Horde! :(

Ja sam takodje hteo Horde na Dunemaulu ali jebiga, puno ljudi koje znam igra Alijansu pa gde svi tu i mali tjira! :D

EDIT: Coko, no problemos mutjatjo! :P

E ovako posto vidim da ovde dosta ljudi igra na Dunemaul serveru voleo bih da svi koji igraju na istom postuju koja su rasa,klasa,naziv lika,guild i LVL i sta jos vec trenutno pa da napravimo neki pregled...a mozda i susret :P....Evo ja:

Ime: Myt

Strana: Horde

Rasa: Tauren

Klasa: Shaman

Guild: Thrall's Army

LVL 41 atm :)

dakle oni koji su na Dunemaulu...

da dopunim... Mayha je lvl 32 priest. A inace cika Grim mene zna kao kolegu sa faxa... iliti stanovitog barcasa iz KN-a :)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

[rent]

Ja sam malo razmisljao o tome i shto se mene tiche... radije bih igrao zenskog Elfa ili zenskog Humana ako vetj biram Alliance spellcastera... razlozi:

- Human male = nabildovano hodajutje stablo :))) + uzasno ruzne face i frizure! Kada vidim Human medjza ili vorkloka, plache mi se koliko ochajno izgleda.

- Elf male = ne gotivim Elfove, mozda su oni do yaya za ljubitelje beracha cvetja :DDD ali meni se lichno ne svidjaju (chisto da se doda, igrao sam sa elfovima WOW dosta charova). Sa druge strane, bez obzira shto ne gotivim elfove, IMAJU UZASAN CAST SPELL.

- Gnome male = uzasni sneaky gnomitji sa uzasno ruznim facama. Ko deca sa daunovim sindromom.

- Dwarf = jedini gotivni spellcaster po meni ali poshto dvorfovi mogu da budu samo Priestovi, opet jebeno za Mage/Warlocke a i malo njih gotivi Dwarfove u sushtini.

vs

- Human female = totalno super char za mejdza, moze da se napravi slatka innocent faca a i Warlock "da biach" takodje... lepo im stoje cloth armori.

- Elf female = jednostavno sexy char u koji je najvishe ulozeno truda ako mene pitate. Elf female Druid/Priest charovisu predivni... smeh, dance, etc sve je super uradjeno. Mnogo mi se svidja kako kastuju magije, totalno najs.

- Gnome female = prosto i jednostavno, preslatke su! Kjut smeh, svit dens! :)

- Dwarf female = uzas, samo tju to retji! UZAS!

E sada, ako mene pitate... nikada ne bih igrao spellcastera (sem Priesta) kao male char u alijansi.

Sa druge strane, gotivni su mi male Human Paladini, Dwarf Rogueovi, Elf Warriori itd... ali spelkasteri... nikako!

Kada bih ozbiljno krenuo da igram, Alliance female spellcaster ili male damage dealer a Horde male spellcaster ili female damage dealer (video sam mnogo gotivnih female Troll Huntera, Orc Warriora... jedino shto su zenski Taureni uzasno uradjeni, chak loshije od dvorfovskih zena!)

Just my 2 cents.

[/rent]

ti je naki autosexualni fazon...kao "necu da gledam mushko dupe celu igru", ne brate nego cu da gledam zhensko dupe lika sa kojim se identifikujem i dase primam na njega?=o)))

A ne nego ko arutha i vi ostali komplexasi ... covek ima 3 chara lvl40+ i svaki mu je male human HALO a i ti isto male nelf male human itd itd

Ja to licno vidim kao komplexe zakrzljalog geek deteta koje se krije iza kompa

Elem samo jos da dovrsim ceo wildheart set ima da vidish kako tje sexy da izgleda druidica :) ili ne do bog da jos ljudi iz gilde izleveluje do 60 pa da idemo u molten da mi dropne cenarion negde .....

PS: mnogo ti ruzno izgleda hunt sa onom opremom ...

PPS: slabo igram hordu ... za sada samo lvl18 tauren shaman mohican na dunemaulu

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

1. chek ako ja igram human i elf likove jer bi zheleo da izgledam ko oni dal to znachi da ti spremash lovu za operaciju kod dr.Petkovica?

2. oprema mi je samo tako ruzhna, vishe nemam hiper mega ugly crusader opremu (sem chizama koje ne mogu da zamenim nedeljama) no ja rekoh da nakon nightscapea i scorpid scale opreme i've yet to see a nice looking armor, period....