WoLf4LiFe Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ma ja kad ga potrefim to ne moze niko:)Ma svejedno na kom serveru igramo samo da igramo bre ljudi...Moze guild>>>>> Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
btl ^ Gliga Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 khm , samo da pitam , jel to svi hocete (koji vec igrate) da predjete na novi server iz pocetka da igrate + sa ljudima koji tek pocinju ili je ovo dogovor samo za nove . znam da ce te reci pa procitaj shta pishe u prethodnim postovima , ali sam smoren od citanja rur-a(gomila bespotrebnih decijih spamova). hvala na odgovoru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 U brate pogodio si>>> Ali ja mislim da nece svi>>> Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Na dunemaulu igraju 5 srbina :) Satara, Maximusf, RejZ(Ja:)) nas trojica smo u gildi The Bastards. Sad tu postoji jos jedan da li se zove Trixter ili tako nesto ali on nije u nasoj gildi. I novi lik Myt koji se juce regovao koliko sam video, pa cemo i njega vrbovati ako pristane ;)) Poz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelena - Infinity WOW Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 haha moze bilo koji predlog samo nedajte cyRi da vas organizuje jer cete vec u startu biti osudjeni na propast...hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 E Neo Neo , mene necesh ni da spomenesh ... nema veze @ Rejz - sa kojim ti likom igrash ? neshto sam zaboravio ... a prichali smo ranije . e pozdravi MaximusFaggota kad ga vidish 8) taj satara da li on dolazi na ovaj forum ? btw ja sam "onaj" human mage Ivona , za chije je ubijanje potrebno 3-4 lika buhahaha aj cya in game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 19, 2005 Author Report Share Posted April 19, 2005 haha moze bilo koji predlog samo nedajte cyRi da vas organizuje jer cete vec u startu biti osudjeni na propast...hahaha Al' si zao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Moj nick je RejZ jelte :) Satara retko ako i uopste dolazi na ovaj forum. Pozdravicu maxija :) Poz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Ajde ljudi, sada kada je CompLand napravio ugovor a izgledaju kao ozbiljna firma, svako ko hotje tje imati WoW za 15tak dana... daj recite da li tje te igrati na Dunemaul HORDE ili na nekom od novih servera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 mislim da je mnogo bolja stvar da pocnemo na nekom od novih servera ka sto amoskg rece u krajnjem slucaju bilo gde samo da budemo zajedno Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Glupo je da igramo na Dunemaul-u hordu kad vec tolko nasih igra alliance-u. Mislim da je Sylvanas ili bilo koji drugi novi server ok. Ajde Cyro posto te kritikuju da si los organizator dokazi suprotno pa da krenemo da pravimo likove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Ajde, ja se slazem. Sylvanas = Horde Dajte vashe nickove kada napravite lika. Evo nickova nekih charova na Sylvanas, domatji ljudi naravno ;) Revengev Revengerxy Cooler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Ajde kad vec cyra pomenu kompland da pitam jel neko zvao tamo da pita za wow? i kakav je odgovor dobio? nemogu vise bre cu da poludim do sledece nedelje non stop me lazu ili bar dajte neki link da skinem server pa da picim single ili lan ako neko zna gde ima plz plz [clock2] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 20, 2005 Author Report Share Posted April 20, 2005 Ajde kad vec cyra pomenu kompland da pitam jel neko zvao tamo da pita za wow? i kakav je odgovor dobio? nemogu vise bre cu da poludim do sledece nedelje non stop me lazu ili bar dajte neki link da skinem server pa da picim single ili lan ako neko zna gde ima plz plz [clock2] Ja, danas. Sve detalje mozesh prochitati na ovom topicu: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...showtopic=28405 Sve u svemu, sledetje nedelje se mozesh nadati WoW-u! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 znaci cyro sad si me obradovao strasno svaka ti cast ae ako nije tesko da pustite na forumu neki topik kad stize wow tacno posto nisam iz bg-a i odma da sednem u bus i da dodjem da ga uzmem. hvala za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 Za nedelju dana:) Zovi plato:D Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ajde tjiro nemoj smarati .... ja vetj imam 2 lika na dunemaulu hordu nisu neki lvl al opet verujem da su veci nego ti tvoji aliance ... A to sto su oni PaK aka panchevo knights tamo u hordi ... tim bolje, smaraju mnogo po forumu i previse se lozhe tako da nemam nista protiv da ih lovim po dunemaulu Tako da sam ja za ostanak horde na dunemaulu a ti tvoji charovi .... sta da ti kazem ... obrisi ih Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Mislish u Alijansi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 22, 2005 Author Report Share Posted April 22, 2005 Ajde tjiro nemoj smarati .... ja vetj imam 2 lika na dunemaulu hordu nisu neki lvl al opet verujem da su veci nego ti tvoji aliance ... A to sto su oni PaK aka panchevo knights tamo u hordi ... tim bolje, smaraju mnogo po forumu i previse se lozhe tako da nemam nista protiv da ih lovim po dunemaulu Tako da sam ja za ostanak horde na dunemaulu a ti tvoji charovi .... sta da ti kazem ... obrisi ih Mohi batice shta ti nije bilo jasno u ovoj rechenici: Shto se tiche Dunemaula, imam oko 8 likova Alliance na tom serveru. Mada sigurno ne trazim od vas da ne igrate tamo zbog mene... ako hotjete da igrate tamo, nema frke... ali ako i vi zelite neki od novih, Low, servera samo recite da li Sylvanas ili Darksorrow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Ajde tjiro nemoj smarati .... ja vetj imam 2 lika na dunemaulu hordu nisu neki lvl al opet verujem da su veci nego ti tvoji aliance ... A to sto su oni PaK aka panchevo knights tamo u hordi ... tim bolje, smaraju mnogo po forumu i previse se lozhe tako da nemam nista protiv da ih lovim po dunemaulu Tako da sam ja za ostanak horde na dunemaulu a ti tvoji charovi .... sta da ti kazem ... obrisi ih Mohicane koji je tebi kurac ? Stvarno nije u redu sa tvoje strane sto nas ovako prozivas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 Mohicane koji je tebi kurac ? Stvarno nije u redu sa tvoje strane sto nas ovako prozivas. jbt. pa vi ste panchevci, koji vam josh razlog za prozivanje treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 23, 2005 Author Report Share Posted April 23, 2005 Evo organizovali su se ljudi sa EX-YU prostora na Ragnaros serveru, http://forum.klanrur.rs/index.php?s...showtopic=28497 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Mohicane koji je tebi kurac ? Stvarno nije u redu sa tvoje strane sto nas ovako prozivas. Pa brate moze mi se na internetu smo :PP Shalim se ... elem ja nemam nish protiv da igramo protiv vas pa da posle kenjamo po 4umu o tome :) PS: saint has a point :PPP Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Osecam se blago uvredjenim... :) Sad cu da zovem rafineriju da pusti poneki otrovni gas u vashem pravcu :) Pa da i vama izraste cetvrta kita! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Osecam se blago uvredjenim... :) Sad cu da zovem rafineriju da pusti poneki otrovni gas u vashem pravcu :) Pa da i vama izraste cetvrta kita! :D mi imamo jednu ali vrednu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts