Jump to content

Recommended Posts

Da se razumemo sanse su nam jako male... Sem Riste skoro niko da nije u nekoj zavidnoj formi... Vladica se raspada, uhvatio ga pubertet, Duke-a sam video pre neki dan i rece mi da i on slabo igra, ostali koliko sam skapirao isto su u nekoj nezavidnoj formi... u svakom slucaju gl...

@Targa:

Pametnice moja... Srecan rodjendan btw :)...

retired...

Hmm,takodje ni ja nisam igrao vec jedno 2,3 nedelje war3,josh sam ove nedelje bio na ekskurziji T_T,videcemo videcemo,btw eto vratio sam se i jako sam se uzeleo wara i sacemo yuri i ja idemo practice 2x2 ima bre da sabijemo one jebene nemce,samo da nebudu NE&orc to je malo imba combo :) KOTG FS tt

Samo da verujemo u sebe :) ^^

logo_phpBB.gif

hmm koliko ja vidim nema leba :) dok vladica nekrene da igra i nepovede reprezentaciju i nove pohode i pobede :D :) btw vladica ide u italiju tako da ce prvi mec propustiti ali posle toga berserkuje i nabija :D :) lvl-e i vezba :D :) keep an eye out for VladoicA -.-

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

hmm koliko ja vidim nema leba :) dok vladica nekrene da igra i nepovede reprezentaciju i nove pohode i pobede :D :) btw vladica ide u italiju tako da ce prvi mec propustiti ali posle toga berserkuje i nabija :D :) lvl-e i vezba :D :) keep an eye out for VladoicA -.-

Zashto me svaka izjava ovog choveka odushevi? Samo napred lepotice! [:D]