Razorman Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Da se razumemo sanse su nam jako male... Sem Riste skoro niko da nije u nekoj zavidnoj formi... Vladica se raspada, uhvatio ga pubertet, Duke-a sam video pre neki dan i rece mi da i on slabo igra, ostali koliko sam skapirao isto su u nekoj nezavidnoj formi... u svakom slucaju gl... @Targa: Pametnice moja... Srecan rodjendan btw :)... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Vladica se raspada, uhvatio ga pubertet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 sharky ghost mozhda budemo 2 teshko teshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 17, 2005 Report Share Posted April 17, 2005 Hmm,takodje ni ja nisam igrao vec jedno 2,3 nedelje war3,josh sam ove nedelje bio na ekskurziji T_T,videcemo videcemo,btw eto vratio sam se i jako sam se uzeleo wara i sacemo yuri i ja idemo practice 2x2 ima bre da sabijemo one jebene nemce,samo da nebudu NE&orc to je malo imba combo :) KOTG FS tt Samo da verujemo u sebe :) ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheckMyFart Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Prvo mi da dobijemo spaniju i italiju pa cemo posle da vidimo za nemce i ruse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 vidi ga ovaj check najjace da necemo zakinuti spaniju i italiju.u spaniji su dobri LanFan.ToRReN i BillyLO a u italiji valjda Caf samo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 rusija igra u full sastavu?apm70 cara itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 hmm koliko ja vidim nema leba :) dok vladica nekrene da igra i nepovede reprezentaciju i nove pohode i pobede :D :) btw vladica ide u italiju tako da ce prvi mec propustiti ali posle toga berserkuje i nabija :D :) lvl-e i vezba :D :) keep an eye out for VladoicA -.- Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 hmm koliko ja vidim nema leba :) dok vladica nekrene da igra i nepovede reprezentaciju i nove pohode i pobede :D :) btw vladica ide u italiju tako da ce prvi mec propustiti ali posle toga berserkuje i nabija :D :) lvl-e i vezba :D :) keep an eye out for VladoicA -.- Zasto to uvek kazesh?:) pitam se pitam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 hmm koliko ja vidim nema leba :) dok vladica nekrene da igra i nepovede reprezentaciju i nove pohode i pobede :D :) btw vladica ide u italiju tako da ce prvi mec propustiti ali posle toga berserkuje i nabija :D :) lvl-e i vezba :D :) keep an eye out for VladoicA -.- Zashto me svaka izjava ovog choveka odushevi? Samo napred lepotice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Procicemo mi,ali mozda knez mihajlovom ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The_Cl|mber- Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Procicemo mi,ali mozda knez mihajlovom ^^ ;)))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 kako losha fora a ovaj lik se pokidao... btw @ branko:i mene takodje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 nista od maja racunajte na pojacanje od mene do tada ste on your own :) zelim vam sve najbolje vs spanije ugazite pogane gadove :) male smrdljive spance :)a kad se vratimo aj cu rusiju da sredim -.- Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domi Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 kyubi no kitsune :) e da namestite sharkiju onog malo spanca sto ga je izbacio onda ;) gl Quote underground for ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts