Guest Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 brate, ako su ti rekli da košta 1000 a ti našao za 400 i pitaš dal valja, hmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 To su numarkovi gramofoni, u principu su shit, cak i onaj shiny TTX-1 sto se prodaje, znaci kupuj TECHNICS, TECHNICS i samo TECHNICS :) Veruj mi, nisu za dzabe najbolji (a nazalost i najskuplji) Cak i polovne kad uzmes isto ti dodje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 To su numarkovi gramofoni, u principu su shit, cak i onaj shiny TTX-1 sto se prodaje, znaci kupuj TECHNICS, TECHNICS i samo TECHNICS :) Veruj mi, nisu za dzabe najbolji (a nazalost i najskuplji) Cak i polovne kad uzmes isto ti dodje! rodzer det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 19, 2005 Author Report Share Posted April 19, 2005 Ae nemojte da sad previse sherete :) Znaci kada sam bio preko gledao sam bas te dekove i pricao sa covekom koji je generalni zastupnik za Numark za Dubai... On licno ne voli te njihove dekove, ALI rekao mi je a i uverio sam se da ovaj model NIJE plastikanersko govno, znaci tezak je ko tuch motor mu je ISTI kao u TTX modelu i za te pare je EXTRA izbor, a cena je takva jer to ti je combo DJ pack, sa sve mierom i sluskama, te je snizenje podrazumevana stavka... U svakom slucaju da ne duzim, NECES se zajebati ako uzmes to !!! A za technicse ima vremena....kad budes dobro ovladao tehnike i uhodao se i skupio jos love te mozes da prodas i uzmes tehnicse... uzdravlje! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 kupi vestax Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts