dvnityCker Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 http://www.worldjumpday.org/ ja sam se registrovao ^^ :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 zašto bismo želeli da zemlja menja orbitu, pa čak i da je moguće da se to tako uradi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 ako promeni orbitu dalje od sunca onda reshavam problem globalnog zagrevanja...2 topika sam reshio u jednom postu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 8, 2005 Author Report Share Posted April 8, 2005 za Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 a sta mislite kad bi skocili a zamlja polako krenula prema suncu.... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 ju jbt al bi onda bilo... reci.. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 bilo bi bash vruce... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 ako promeni orbitu dalje od sunca onda reshavam problem globalnog zagrevanja...2 topika sam reshio u jednom postu!zbogom zagrevanje dobar dan zimo.umrli bi svi za par sati;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Ma koji vam je !!! BAS je dobra fora !!! Evo ja sam narucio o majcu vec: btw, el znate da kada bi SVI KINEZI istovremeno skocili da bi sledeceg momenta ameriku zadesila nevidjena kataklizma !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 pa shto ne skachu koji qrc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Bas bi bilo strava da planeta krene prema suncu. Svi bi vristali...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 a i sumnjam da moze mislim skacu svi na zemlji zar se to ne ponistava? treba 1G ljudi da se skupi na jednom mestu pa da skace da mozda nesto urade hiljadu ljudi ne mozhe izbaciti zemlju iz orbite. Kao shto nigger reche za kataklizmu, Tesla je imao teoriju kojom bi mogao da unishti ceo svet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Bas bi bilo strava da planeta krene prema suncu. Svi bi vristali...!!! ne igraj se s' vatrom sinko ... opecicesh se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 pa i da krene prema suncu.. ne bi bilo puno gore neko proshlo leto Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 hiljadu ljudi ne mozhe izbaciti zemlju iz orbite. Kao shto nigger reche za kataklizmu, Tesla je imao teoriju kojom bi mogao da unishti ceo svet. 1G = 1*10 +9 = 1 000 000 000 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Video sam ovo i proshle godine... To sluzi samo za zamlacivanje male dece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Bas bi bilo strava da planeta krene prema suncu. Svi bi vristali...!!! eheheheh Bar bi pocrneli..... Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Ma koji vam je !!! BAS je dobra fora !!! Evo ja sam narucio o majcu vec: btw, el znate da kada bi SVI KINEZI istovremeno skocili da bi sledeceg momenta ameriku zadesila nevidjena kataklizma !!! To kad bi skocili u more Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 hiljadu ljudi ne mozhe izbaciti zemlju iz orbite. Kao shto nigger reche za kataklizmu, Tesla je imao teoriju kojom bi mogao da unishti ceo svet. Ne teoriju... uredjaj! Sada postoje planovi tog uredjaja... podelio ga je u tri dela. Po nekim informacijama posle njegove smrti CIA se docepala jednog dela Rusi i Kinezi takodje imaju po jedan... bila je to opsta otimacina... Taj uredjaj bi podelio svet na dva dela da se ukljuci. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Bash zgodno...tri dela od kojih je po jedan uzela neka velika svetska sila. Ko josh veruje u to? :P Zashto se jednog dela npr nisu domogli Bugari? :P Ako postoji, verovatno jedna "strana" drzi sve i to verovatno ameri... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 da ja sam cuo da je lara kroft na tragu cetvrtog ulimativnog dela koji onome ko ga poseduje daje moc vladavine nad celim svemirom Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Bash zgodno...tri dela od kojih je po jedan uzela neka velika svetska sila. Ko josh veruje u to? :P Zashto se jednog dela npr nisu domogli Bugari? :P Ako postoji, verovatno jedna "strana" drzi sve i to verovatno ameri... Zipa za ove kineze sam lupao ali ameri i rusi imaju po jedan deo 100% za treci.... CIA je prvo jutro posle Tesline smrti zaplenila sve njegove pronalaske... dobro gotovo sve. Ameri su shto shta zaplenili ali to nisu u potpunosti. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 omg tek sad videh ovo...kakave sve gluposti ne padaju ljdima na pamet:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 9, 2005 Author Report Share Posted April 9, 2005 Zipa za ove kineze sam lupao ali ameri i rusi imaju po jedan deo 100% za treci.... CIA je prvo jutro posle Tesline smrti zaplenila sve njegove pronalaske... dobro gotovo sve. Ameri su shto shta zaplenili ali to nisu u potpunosti. nisi dobro cuo. FBI spec. agent Jeremiah Molder koji je bio u stalnoj telepatskoj vezi sa Nikolom Teslom osetio je njegovu smrt i dosao u njegov stan. Onda je spec. ag. rekao je psu cuvaru na kerecem jeziku "napolju je jedna napaljena rotvajlerka" sto je ovaj poverovao i istrcao napolje u nadi da ce nesto da kresne. za to vreme je Jeremiah iskoristio izum koji je njegov deda Jebediah dobio na poklon od Britanske kraljice koja ga je nasledila od svojih predaka koji su ga osvojili u III krstaskom ratu po Egiptu (sumnja se da su izum napravili isti ljudi koji su sagradili piramide - citaj vanzemaljci sa planete Kripton) a koji zaustavlja vreme ili ga pak jako usporava i tako je za 3 sekunde u realnom vremenu pokupio sve tesline najskrivenije planove i izume i odneo Herkulesu na Olimp da ih cuva, posto su Grci nasi prijatelji.. kontas? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 nisi dobro cuo. FBI spec. agent Jeremiah Molder koji je bio u stalnoj telepatskoj vezi sa Nikolom Teslom osetio je njegovu smrt i dosao u njegov stan. Onda je spec. ag. rekao je psu cuvaru na kerecem jeziku "napolju je jedna napaljena rotvajlerka" sto je ovaj poverovao i istrcao napolje u nadi da ce nesto da kresne. za to vreme je Jeremiah iskoristio izum koji je njegov deda Jebediah dobio na poklon od Britanske kraljice koja ga je nasledila od svojih predaka koji su ga osvojili u III krstaskom ratu po Egiptu (sumnja se da su izum napravili isti ljudi koji su sagradili piramide - citaj vanzemaljci sa planete Kripton) a koji zaustavlja vreme ili ga pak jako usporava i tako je za 3 sekunde u realnom vremenu pokupio sve tesline najskrivenije planove i izume i odneo Herkulesu na Olimp da ih cuva, posto su Grci nasi prijatelji.. kontas? Da nisi mozda nekad dosao na ideju da izdas knjigu bajki... zajebao bi i hansa kristijana andersena... Za takvog pisca kao shto si ti cemo lako da nadjemo sponzora Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts