sax Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Zanima me kako instalirati Counter Strike 1.6. Na kompjuterima imam originalni Half Life koje je patch-ovan u 1.1.1.0 i na kome je intsaliran Counter Strike 1.5. Instalirao sam Cheating Death 4.29.0 i Steam (od nekih 380mb). Molim Vas pomozite mi, ovo mi je veoma vazno. Izvinjavam se unapred ako je bilo ranije. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ako imas 1.6 na cd-u ili vec negde na nekom kompu samo ga kopiras Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Kreirash acount na steam [kapiram da si ovo vec uradio] idesh na play games kad se ulogujesh vidish da ti je cs ikonica ,,zamucena" kliknesh na nju i ponudi ti se registration product udjesh tu upishesh hl serial, steam proveri. I kasnije morash da sachekash da ti odradi update za cs i to ti je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sax Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 Ok, dosao sam do momenta kada treba da se upise CD Key za registraciju. Ali kada otkucam cd key od Half Life-a koji je na tom kompjuteru instaliran, on mi prijavi sledece: "You alredy have active subscriptions to the game(s) associated with this CD Key" . A u dnu mi nudi primer kako CD Key treba da izgleda: Keys look like following: 1111-22222-3333 AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD-EEEEE Tako da mi nije nista jasno. Molim Vas da mi pomognete. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Već postoji nalog na steamu vezan uza CD-key koji imaš. 1. Ti si napravio taj nalog i onda se loguj sa njim 2. Neko je pre tebe napravio nalog sa tvojim CD-keyem (kao da nemaš original) 3. Nemaš original HL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts