Jump to content

sax

The X
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About sax

  1. Ok, dosao sam do momenta kada treba da se upise CD Key za registraciju. Ali kada otkucam cd key od Half Life-a koji je na tom kompjuteru instaliran, on mi prijavi sledece: "You alredy have active subscriptions to the game(s) associated with this CD Key" . A u dnu mi nudi primer kako CD Key treba da izgleda: Keys look like following: 1111-22222-3333 AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD-EEEEE Tako da mi nije nista jasno. Molim Vas da mi pomognete. Hvala.
  2. Nemam od cega da se zastitim, samo sam postavio normalno pitanje jer sam i ranije (mislim pre 9.3.) imao instalirane igre takvog tipa, i one su se i te kako igrale. Sada na mojim kompjuterima umesto 120 igara imam nekih 4-5 originalnih (CS1.5, Warcraft FT, Call Of Duty....) tako da nije na odmet popuniti prazan prostor na desktopu. A posto imam brz internet, moci ce da se igra American Army, kao sto neko rece u svetu se mozda igra i vise od CS-a. Konkretno sam mislio na one free "nazovi" igre: razne vrste solitair-a, puzzle-a..... Pozdrav.
  3. Posto je u jeku legalizacija, zanima me da li u igraonicama smeju da se intsaliraju freeware igre recimo Return to castle Wolfenstein Enemy Teritory, American Army, razne mini igre tipa Morhuhn i slicne. Ovo pitam iz razloga sto inspektori traze za originalne igre racun od neke domace firme (citaj "Extreme"). Pa dok se covek sa njima objasni da su te igre free, ode voz. Pozdrav.
  4. Zanima me kako instalirati Counter Strike 1.6. Na kompjuterima imam originalni Half Life koje je patch-ovan u 1.1.1.0 i na kome je intsaliran Counter Strike 1.5. Instalirao sam Cheating Death 4.29.0 i Steam (od nekih 380mb). Molim Vas pomozite mi, ovo mi je veoma vazno. Izvinjavam se unapred ako je bilo ranije. Pozdrav.
×
×
  • Create New...