kobrica2004 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Alo bwe ljudi sto se tripujete.Danas sam bio na showmetch u KGB bili su svi likovi iz vrha nase cs scene,znaci nije prevera,tura stvarno ima,a predvidjeno je da se finale odigra u 2 razlicita aviona,ekipa terora ce igrati u F17 stealt,a ekipa ct u ponosu nase avijacije MIG29.danas se po KGB vrtela prica da ce pobednik ovog tura imati placeno putovanje u zemlju nedodjiju i upoznavanje sa Petrom Panom vozacem aviona.HE HE HE HE HE.A a ima i ono prvi april proso magarac je doso mene zaobiso a tebe ..... Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ...sutno u glavu !? bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 svaki prvi APril isto A ja sam cuo da ce biti i striptizete pa svako ko nije jebo moze da kresne nesto. Ali samo oni koji nisu krensuli Posto sam ja menadzer striptizetama molim svi koji nisu nikada jebali da se prijave:) Kojote eto tebi prva vrilika da pojbes nesto!!!!VRH!!! Dosta su te crnci jebali,dosao je red da i ti preko countera pojebes neku ribu...:)) Ako ce turnir biti stvarno organizovan,prijavljuje se ekipa Shokata 100%!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 e ljudi dal moze da se vidi ta igraonica i ti kompovi ako nije prevara ??? mislim da stvarno vise nije smesno za 1 april posto pola likova misli da je sala a pola se prijavilo vec ja sam negde izmedju ... nek mi neko kaze please !!! da se ne brukam Biće    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Corey,sto si se ti toliko uzbudio oko svega ovoga? Ja ne vidim da si ti u organizaciji... ;)) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ...sutno u glavu !? xexe e ovo je dobro ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 Prvi april je prosao. Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts