sasa[NOB] Posted April 21, 2005 Report Share Posted April 21, 2005 ITEM DESPATCHED FIRST CLASS ON: 15/04/2005 Meni su sa UKgames poslali jos 15. al Wow-a jos nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 e pazi igra stize od 5-10 dana ustvari ona stigne za 2-3 dana ali ljudi na carini dok provere sta je i tako to, zadrze ti je duze u zavisnosti koliko imaju posla pa dok WoW dodje na red za prosledjuvanje moras malo da sacekas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 e pazi igra stize od 5-10 dana ustvari ona stigne za 2-3 dana ali ljudi na carini dok provere sta je i tako to, zadrze ti je duze u zavisnosti koliko imaju posla pa dok WoW dodje na red za prosledjuvanje moras malo da sacekas! ... i jos moras da sacekas dok se carinici izigraju wow-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 e pazi igra stize od 5-10 dana ustvari ona stigne za 2-3 dana ali ljudi na carini dok provere sta je i tako to, zadrze ti je duze u zavisnosti koliko imaju posla pa dok WoW dodje na red za prosledjuvanje moras malo da sacekas! ma ja radim na carini...sreca tvoja shto nisam na poshti,inache ode wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted April 22, 2005 Report Share Posted April 22, 2005 bi li mi ga stvarno uzeo ?A ovaj gdje radis u PG ili BG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan123 Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 bi li mi ga stvarno uzeo ?A ovaj gdje radis u PG ili BG? ma u srbiji na jednom malom prelazu,nikad nisi ni chuo za njega,sve i da hocu ne mogu do tvog wow-a,ne brini PS:al imam kolegu,radi na aerodromu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts