RuS Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Ovakav vid klađenja jo Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ja sam razmishljao i josh uvek razmishljam o tome ali nisam josh nabavio cc. iskreno nikad se ne bih kladio u nashoj online kladionici jer jednostavno mi ne uliva poverenje, shta treba neko da dodje do mog cc broja i ja da ga blajham ? razmishljao sam najvishe o http://www.willhill.com/ i verovatno tju se tamo i kladiti kad uzmem karticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 DeltaSportBet je online kladionica u mrezi najvece svetske kladionice www.sportingbet.com tako da se i kompletna baza usera nalazi kod njih u Londonu. Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 imate mnogo veći izbor sportova NHL recimo Mora da se mnogo ljudi kladi na NHL ove sezone... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts