urban Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 zasto je doticnom telefonu tako brzo pala cena...i zasto mu je toliko pala cena...tj. posto sam cuo da ima telefon neke greske...zeleo bih da znam o chemu se radi...ako neko zna nek objasni... drugo pitanje...jel moze nokia 7210 da se kachi na komp...preko usb-a...?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 ja sam imao z1010, platio sam ga 300 jevra, nisam imao problema s njim, chak shta vishe, softver mu lepo radi... baterija traje oko 10tak dana ako ga ne njakam, a negde oko 5 dana ako non-stop slusham mp3.. prodao sam ga i kupio lepo 6630... polovan je negde oko 140, a nov oko 250... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 210 nov u radnji u centru pre neki dan, u kutiji sa cd-om, kablom, slušalicama i valjda još nečim.. cenim da mu je pala cena zato što je jebena cigletina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-Bone! Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 pazi cene sonyericssona uvek tako padaju jer su poceli da prodaju mnooogooo vise nego nekada... sto dolazi do toga da je cena manja zbog konkurencije....a to sa se je standardno.. stalno padaju cene ko lude.. zasto je t610 100e? a super fon? Quote www.generals.cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts