kolelale Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Pre - ESL Turnir ce se igrati 02.04.2004. Da li je moguce obezbediti 10 original Q3 za turnir. Q3 ce biti instaliran na dan turnira. Q3 ce biti obrisan sa kompova po zavrsetku turnira. znam da je nategnuto al' kako drugacije Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 lol pa ovo je neka sala :) Mislim ako ste vec otkazali onda je tako . Bolje pomerite turnir pa da bude normalan .. a ne ovako na frku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ne mozhe da bude normalan jer necce da obezbede 10 original q3-a, a mi ih nemamo ... btw. ja nikad nisam chitao user agreement, ali kad instalirash q3, ne morash da ubacish cd key, mozhesh da igrash na lanu, cd key trazhi samo za net... tak oda mi se chini da je to legalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 lol pa ovo je neka sala :) Mislim ako ste vec otkazali onda je tako . Bolje pomerite turnir pa da bude normalan .. a ne ovako na frku turnir nece biti pomeren. pitanje je da li ce se na turniru igrati q3 ili ne. ESL pocinje posle turnira i domaca takmicenja mozeti igrati na krekovanim igrama do mile volje ali ne u igraonicama. Q3 turnir je moguc u jednom od 3 slucaja: - Da kupim 10 Q3 (nema gde) - Bring on your comp. (zaplenice vas komp ali ja placam kaznu) - Da se nadje 10 original cd-key-a za tu priliku (ja ih nemam) Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 turnir otkazan, nece ga biti, i vrlo verovatno nece vishe ni biti q3 turnira u igraonicama i TACHKA, nema tu shta vishe da se pricha.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 oce li biti turnira ili nece ? :) Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 a da btw. mi svi sto igramo na netu imamo orginale meni nije problem da dam za turnir,imam 2 Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Aham ako prikazes racun o uredno placenom cd-keyu :PPP Odakle ti 2 komada ? 1 je sigurno od yugobosa iz nemacke bibiloteke ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 BUDALASHTINA ZA ORIGINALE ALI BUDALASHTINA KO DA SMO RETARDIRANI !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 au brate... 2..... hm.... Rambo, some... ima da prodjes grupu posto necu doci ! :P Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 1. turnir ne pravi igraonica, znaci ne treba racun za igru samo original cd-key 2. cuo sam da relax ima originale pa cu danas da ih pitam da q3 turnir odrzimo kod njih. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 imaju samo 2 originalna quake-a a na ostalim mashinama su copije mislim nije mi jasno zasto svi prave frku oko originalnih igara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Zato shto je krenula inspekcija po gradu i traze nelegalni softver po firmama..mislim da su igraonice magnet za to, tako da Rambo, sada znash zashto je to. Mada, koliko sam ja obaveshten od ortaka koji radi u palati pravde, pochela je hajka samo na Microsoft-ove proizvode, kao i prozivode njegovih partnera, jer sa Microsoft-om nasha vlada ima sklopljen neki ugovor! Inache vlasnik neke firme je dobio 2 godine zbog nelegalnih Windowsa i pratecih programa.. a firma je zatvorena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 da,jedan jeste od ygb :) ukrao za mene,a imam jedan od drugara iz cro on vise ne igra...a i to sto kaze tiger,ovo je totalna glupost ko jos ima pare da kupi tolike orginale... mislim da je najbolje da organizujemo nesto na sbb serveru :) i to sto pre dok i taj komp ne oteraju lol Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 Dogovorio sam se sa relax-om. Dace igraonicu i oni imaju 5 originala q3. znaci treba mi jos 5. koliko znam pri instalaciji q3 ne upisuje se cd-key, znaci treba mi da imam 10 original kutija sa cd-om u slucaju da bane inspekcija, a ko sto rekoh imam 5. ako ima 5 ljudi u beogradu ili sire koji bi na turnir poneli original q3 (koji se nece ni instalirati) mozemo da imamo turnir. ili da pravimo turnir na 5 masina. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 hm.. ja mogu 2, ranbo ima 1, ne znam da li zrenjaninci imaju 1-2 (zql i ob1)?? ako je cd-ki samo potreban, imam jos 2.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted March 25, 2005 Author Report Share Posted March 25, 2005 nije cd-key problem. treba samo da imam kutije sa cd-om (original) za vreme turnira. cak ih necemo ni instalirati ni ubacivati cd-key. gtv radimo sa relax-ovih Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted March 26, 2005 Author Report Share Posted March 26, 2005 ocekuje se i Mojo da dobije q3, a i relax juri na sve strane. provericu za par dana sta se desava pa cu da okacim. Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Hmmm imamo ja ob1 sch i greeny cd-key ... ako zatreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1Le Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 aj ljdui samo da bude tog turnira meni pedja iz relax-a rekao za 2nedelje tako nesto ce biti odrzan !# :D pa sad sta ce biti ili ..... i dont know ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 poslednji put turnir pod nazivom pre-ESL u KGB-u, koji je trebalo da organizujemo ivan, aleksandar i ja, se NECE odrzati.. razlog je nebitan, ochigledan.. da ne bude zabune postoji pricha da kole hoce sam da pravi turnir, ako ga bude pravio najavice u novom topiku, novi turnir koji nema veze sa nama.. Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Pa oce li na kraju biti bilo kakav turnir? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 se NECE odrzati.. jel' umesh da chitash? Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 ... bilo kakav turnir? Da, umem da chitam... ne pitam za organizatore, nego da li ce biti bilo kakav (ESL, obican... itd itd) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 teshko ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts