Jump to content

Glavolomka...

Recommended Posts

ja sam glup :((

trebalo mi je 20 sekundi da otkrijem mudrost

mada nemam veci iq od 40 ali jbga ,mora da ima i takvih

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

1.Ako ti stvarno mislis da ce inteligentnom coveku biti teze a provali nego bilo kome drugom, onda blago tebe i pali u Lazu!

2.Vec je bilo!

3.Prestani da spamovanjem budzis postove jer izuzetno nervira kada je svaki treci post tvoj i retardiranog je sadrzaja tipa: "Hehe dobra fora" , "Da" "Ne".....itd

Ako imas neshto pametno ili zanimljivo da napises, napisi, ako ne iskuliraj i klikni "Back". Nigde ne pise da na svakom topicu moras neshto da napises, ti si isao tim rezonom i sad svaki treci clan foruma zali da ti vidi ledja....

1.Ako ti stvarno mislis da ce inteligentnom coveku biti teze a provali nego bilo kome drugom, onda blago tebe i pali u Lazu!

2.Vec je bilo!

3.Prestani da spamovanjem budzis postove jer izuzetno nervira kada je svaki treci post tvoj i retardiranog je sadrzaja tipa: "Hehe dobra fora" , "Da" "Ne".....itd

Ako imas neshto pametno ili zanimljivo da napises, napisi, ako ne iskuliraj i klikni "Back". Nigde ne pise da na svakom topicu moras neshto da napises, ti si isao tim rezonom i sad svaki treci clan foruma zali da ti vidi ledja....

Samo mu ti reci , a meni je trebalo 5 min da skontam,..

KURACCCCCCCCCCCCC

zovite me glupim, ali ja stvarno ne vidim kakve veze imaju kockice sa brojem ruzhinih latica..

Inache najbolje reshenje ako vas nervira Gotenks je da zaobilazite njegov post chim mu vidite avatar. Dechko toliko lupa gluposti da vishe nije smeshno..

zovite me glupim, ali ja stvarno ne vidim kakve veze imaju kockice sa brojem ruzhinih latica..

Inache najbolje reshenje ako vas nervira Gotenks je da zaobilazite njegov post chim mu vidite avatar. Dechko toliko lupa gluposti da vishe nije smeshno..

Taj fazon,em ne znam sta je petal,em ne kapiram kakve veze ruza ima sa ovim...?

Bjukenon Mitch

Zanimljiva glavolomka

Ja sam o'ma provalio 50 posto resenja :)

Al mi je duuugo trebalo da ukapiram da treba da sabiram svaku kocku koja je ruza , jelte :)

Meni je mnogo zanimljivija glavolomka "Can God microvawe burito so hot, so even he cannot eat it?"