Sasuke-kun Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 http://crux.baker.edu/cdavis09/roses.html hint: samo paran broj mozhe Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Aha, juche? Dobro je shto mi je trebalo 10 sekundi da skontam u chemu je fora... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 takodje Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 i meni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 kako smo pametni! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 kontam da vishe od 10 sekundi ne bi trebalo nikome ko ima iq vetji od 60. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ja sam glup :(( trebalo mi je 20 sekundi da otkrijem mudrost mada nemam veci iq od 40 ali jbga ,mora da ima i takvih Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 zajebano je inteligentnima... tako ljudi kazhu Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 sure sure Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 24, 2005 Author Report Share Posted March 24, 2005 ipak mnogo ste brzhe reshili od nashih zapadnih sus(j)eda PAMETNIJI SMO ... i guess... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 teže je inteligentnima? i ti to kačiš na forum na kome te ionako ne bije glas da si preterano pametan? e, to je glupo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Jbt. slomio sam glavu dok sam ukapirao. This is stupid! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Pa vi ste sjajni sto ste resili tako brzo. Ne morate da likujete. Ja necu da se hvalim ! ! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 1.Ako ti stvarno mislis da ce inteligentnom coveku biti teze a provali nego bilo kome drugom, onda blago tebe i pali u Lazu! 2.Vec je bilo! 3.Prestani da spamovanjem budzis postove jer izuzetno nervira kada je svaki treci post tvoj i retardiranog je sadrzaja tipa: "Hehe dobra fora" , "Da" "Ne".....itd Ako imas neshto pametno ili zanimljivo da napises, napisi, ako ne iskuliraj i klikni "Back". Nigde ne pise da na svakom topicu moras neshto da napises, ti si isao tim rezonom i sad svaki treci clan foruma zali da ti vidi ledja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 1.Ako ti stvarno mislis da ce inteligentnom coveku biti teze a provali nego bilo kome drugom, onda blago tebe i pali u Lazu! 2.Vec je bilo! 3.Prestani da spamovanjem budzis postove jer izuzetno nervira kada je svaki treci post tvoj i retardiranog je sadrzaja tipa: "Hehe dobra fora" , "Da" "Ne".....itd Ako imas neshto pametno ili zanimljivo da napises, napisi, ako ne iskuliraj i klikni "Back". Nigde ne pise da na svakom topicu moras neshto da napises, ti si isao tim rezonom i sad svaki treci clan foruma zali da ti vidi ledja.... Samo mu ti reci , a meni je trebalo 5 min da skontam,.. Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 11sec... glupost.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ja jos nisam skontao ali dobro.. Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 1. do jaja glupo 2. bilo je 3. dobro, aj' sad netjemo da hejtujemo choveka (gotenx-a) , mozhda vezhba da kuca bash na rur-u, i kako kazhu, prektis mejks prfekt :) neshto me lik podsetja na fragora... ako se netko setja :) Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Skapirao sam je instant chim sam saznao shta je "petal"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 zovite me glupim, ali ja stvarno ne vidim kakve veze imaju kockice sa brojem ruzhinih latica.. Inache najbolje reshenje ako vas nervira Gotenks je da zaobilazite njegov post chim mu vidite avatar. Dechko toliko lupa gluposti da vishe nije smeshno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ja evo "mucim" se vec 3 sata i ne "znam" u cemu je fora :))))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 zovite me glupim, ali ja stvarno ne vidim kakve veze imaju kockice sa brojem ruzhinih latica.. Inache najbolje reshenje ako vas nervira Gotenks je da zaobilazite njegov post chim mu vidite avatar. Dechko toliko lupa gluposti da vishe nije smeshno.. Taj fazon,em ne znam sta je petal,em ne kapiram kakve veze ruza ima sa ovim...? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 btw. na novoj verziji IPB-a ima opcija Ignore user : )))) jedva chekam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Zanimljiva glavolomka Ja sam o'ma provalio 50 posto resenja :) Al mi je duuugo trebalo da ukapiram da treba da sabiram svaku kocku koja je ruza , jelte :) Meni je mnogo zanimljivija glavolomka "Can God microvawe burito so hot, so even he cannot eat it?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jnk Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 obavezno procitajte donji tekst koji je dat uz igru... pogotovu ovi sto su resili za 10 sekundi. inace ja sam resavao dva sata as svim mogucim matematickim operacijama. posle sam se smorio kad sam video resenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts