pilauda Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Ja licno mislim da je to laz....secam se pre jedno god, dve dana kada sam slucajno ubadao na tv-u izvlacenje loto-a, sedmice su se dobjala skoro svake nedelje....a sad nema mesec dana...gistooooo.....em sto je manija za tim pocela da vlada.....gledam redove jbt i keve mi prisao sam da pitam da se ne deli ovde dzabe nesto....zasuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Naravno da je laz, a i bilo je price na ovu temu, pa ako te ne mrzi iskopaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 imam keca iz kombinatorike ne, bolje je izrachunati koliko treba tiketa da se qpi da bi 100% dobili Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Ova tema je vec bila... offtopic Jel se to meni cini ili ja vidim 2 ovakva topica??? Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 a lik je 2x post uradio i meni se pre deshavalo... stjupid opera... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Ja licno mislim da je to laz....secam se pre jedno god, dve dana kada sam slucajno ubadao na tv-u izvlacenje loto-a, sedmice su se dobjala skoro svake nedelje....a sad nema mesec dana...gistooooo.....em sto je manija za tim pocela da vlada.....gledam redove jbt i keve mi prisao sam da pitam da se ne deli ovde dzabe nesto....zasuuuuu Al' te zato ne spechava da kupish loto listic [ to za onaj skyline iz personal photo-a :D] Poz matori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 trazio sam na Search jbg nista mi nie nasao :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 evo da vam saopstim unapred sutra cu dobiti sedmicu !!!! Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 vaziiiiiiiiii....... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 a i da dobije, sanse da ce da dobije jedini su jako male. plus porez. stajaznam. zna se na sta se narod przi. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 nameshtaljka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 jeste neko ce tebi da da 3,3 miliona evra pffff ... sutradan te upucaju odma isti ljudi :P btw. u italiji je jednom loto dostigo cifru od 20 miliona ... mislite o tome :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Pink, loto, mnogo kesha, samo cekam da se aktivira i naravno da se ljudi naloze na dobru staru sportsku prognozu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 matematika kaze da 39/7 ima negde preko 10milona kombinacija.shto je otprilike br komb koji se kod nas po koku i uplati.problem je shto se vecina preklapa te se shanse za dobitak krecu negde oko 50% ako ne i manje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 39/7 ima 13.3 mil kombinacija :P x 20din :) pa ti vidi da li se isplati !: Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
L i K Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Jednom recju PREVARA :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 ma jok bre sta vam je? jednom recju SOCIJALA ne finjaka se bogati????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Zasto je namestaljka. Ne razumem. 3.3 miliona evra stim sto 50% odbijate. 10% u humanitarne svrhe, 10% invalidi, 10% osiguranje i 20% drzavi. Ali ko izvuce 7 imace tih 1.150 milki. Nece vas prevariti, iskesirace vam kako god vi zelite odma u kesu ili na racun. Stim sto je problem kad se sazna da cete da postanete meta nekim ljudima. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 ja sam nacuo pricu da nema sanse da neko dobije i da sve pare idu u drzavnu kasu...tako da nemojte da igrate :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Prvo, nardona lutrija srbije skida kajmak vec tu sebi, ne bojte se. Verujem da ako neko dobije 7 dobice 3,3 miliona ili 95% od tih para... To sto nece ugledati svetlost sledeceg jutra, to je problem ove zemlje... Prognoza: Trenutno ima jedan deo naroda koji (uglavnom oni koji paze, i programirano trose kes --- ili znaju kombinatoriku/verovatnocu kao sto ste primetili...) NE IGRA LOTO. Verujem da ce sedmica dogurati do jedno 10 000 000 EUR, da ce marketing Narodne lutrije jos vise poceti da siluje i jebe ovaj napacen narod po TVu i novinama, i da ce u tom trenutku svako od nas imati par srecnih brojeva koje ce grcevito stiskati u dzepu, i glupavo se keziti na pitanje:"Jesi li igrao loto ove sedmice?".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 samo se 20% odbija od ukupnog iznosa. a inace dobio sam dojavu za veceras: 2, 12, 14, 16, 25, 30, 33 pozurite da uplatite ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 Aj' bash da vidim kada ce i KO da dobije te pare... gistro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts