adjura Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 jel zna neko dal nekako moze da se crackuje warcraft 3 demo, treba mi samo multiplayer bez nivoa i po mogucstvu mogucnost da ga upgradujem na 1.17 naravno zbog dote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 imam slicno pitanje imam tonu svojih demoa iz 1.17 a mislim da u 1.18 ne mogu da ih pustim? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 jel zna neko dal nekako moze da se crackuje warcraft 3 demo, treba mi samo multiplayer bez nivoa i po mogucstvu mogucnost da ga upgradujem na 1.17 naravno zbog dote patchovati demo je nemoguce a i sto bi pri zdravoj pameti uopste to radio ? imam slicno pitanje imam tonu svojih demoa iz 1.17 a mislim da u 1.18 ne mogu da ih pustim? jesi li ti normalan ili prekratko igras war3 !? replay mozes da gledas samo sa verzjom na kojoj je on i odigran ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adjura Posted March 20, 2005 Author Report Share Posted March 20, 2005 ma kakav bre replay imam demo verziju warcrafta 3 u kojoj je iskjucen mullti player, pa sam pitao jel moze to nekako da se crackuje i da se onda upgradeuje na 1.17 zbog dote AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA e ne bi ja skidao demo da imam na disku, ali posto nemam ja sam trazio na netu ceo ft ali sam u speo da nadjem samo bedni demo, tako da ako neko zna neku lokaciju za skidanje ft-a po mogustvu onog koji se ne instalira mogo bi da mi kaze, protok nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 jesi li ti normalan ili prekratko igras war3 !? replay mozes da gledas samo sa verzjom na kojoj je on i odigran ! hvala ne moras da se deres Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts