MaD MaX Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 cuo sam da se sad uvodi u celoj srbiji adsl zivim u ns i zanima me kako bi mi radio cs i uopste dal je bolji adsl ili sbb? bio bi zahvalan kad bi mi na ovo pitanje odgovorio ko ima adsl ili ko se dobro razume u to ... Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ako imash sbb cable definitivno uzimaj ako nemash neobee ce uskoro da uvede ADSL [trenutno se rade centrale] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 jel ovo topik prebačen iz kantera ili je lik zapravo ušao ovde i uspeo da ne vidi tri stikija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Verovatno je video ali je bio u fazonu e bas me mrzi da citam / ucim neka mi neko sazvace sve i donese na tacni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 jel ovo topik prebačen iz kantera ili je lik zapravo ušao ovde i uspeo da ne vidi tri stikija? hahaha... ma daj bre...mozda je bio u frci ?! da li je ?! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts