Crazy_ Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Problem - Graficka mi je NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X, verzija drivera 66.93_win2kxp. Posle 20-30 minuta provedenih u igri (CS 1.6 - bilo demo bilo Multiplayer), slika jednostavno zamrzne i moram da resetujem komp [:(!] . Da li je do ovog drivera, jer cini mi se da se to desava odkako sam ga instalirao, ili do necega drugog? Thx unapred. Pitanje - Sta treba uraditi tako da u igri (CS) postoji samo 32-bitna grafika (tj. da ne moze da se menja nikako u opcijama)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 komp mozhe da zabode zbog bilo chega, plocha, procesor, memorija, grafika, sam software. ja bih prvo probao sa reinstalacijom celog sistema. si pogledao temperaturu cpu-a ? za ovo drugo instaliraj cpl gui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ram ili ko shto kaze rev nestabilan sistem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_ Posted March 20, 2005 Author Report Share Posted March 20, 2005 (edited) U svakom slucaju, thx, mislim da cu se snaci :) Edited January 26, 2007 by Crazy_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mutepb82 Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Sile brate dodji kod mene. Nema problema. Nego sta bi sa legalizacijom? ima li shta novo? Sme li da se koriosti XP Home Edition u igraonici. Pozdrav matori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts