FraGeR Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 (edited) Konacno sam skupio kintu za ADL i Razer Diamondback misha, no od ADL nista skoro sto se Smedereva tice a za reponju problem je sledeci. Ultra Shop kao jedni distributer (kol'ko je meni poznato) na svom sajtu nema kontakt rubriku (in progress) pa tako ne znam gde da narucim reponju u Srbiji. Znam da Ultra distribuira robu za nekoliko firmi u BG al' sam zaboravio kojima. Ako neko zna gde mogu nabaviti "Razer Diamondback 1600 Optical" neka poustuje --telefone, adrese, mail itd . Smatram da je to trenutno naj mish za gaming kako za online tako i za offline a i nezaobilazan za 3D animiranje ili druge stvari gde je preciznost misa potrebna. P.S. Tigeru kao te sluzi tvoj Razer ako ga jos uvek imash.Zanimaju me tvoji utisci jer ga verovatno non-stop koristish.Konkretno zanima me da li se koje dugme olabavilo, kolika je upotrebna vrednost bocnih dugmica, i da li vredi para koje si dao i koje ja nameravam da dam. Eh da Bijeli ima jos koji komad. Edited March 18, 2005 by Ivan_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts