Kyoshi Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Ekipa cyberSports-a ce boraviti u Beogradu dva dana. Mi cemo doci u BG 3. 4. i zeleli bi smo da odigramo nekoliko prijateljski meceva. Pokusao sam da nadjem menadzera 4gl|branko al ne nadjo ga na irc. Nadam se da ce mi dosta pomoci oko ovoga mini izleta. Termini bi bili 3. 4. (ned) 12:00 cSports vs. GuerillaMethod 16:00 cSports vs. TBA 18:00 cSports vs. 4gl 4. 4. (pon) 12:00 cSports vs. TBA 16:00 cSports vs. TBA Nasa zelja je da odigramo sa ekipama 4gl, kgb, GcV i ako neko ima zainteresovan neka me pm ili neka ostavi post. cyberSports kyoshi cyberSports outlaw cyberSports bullseye cyberSports oxygen cyberSports starlancer tel: +38765/465-342 e-mail: markom_bih@yahoo.com Nadam se da smo dobro dosli Ako je neko zinteresovan da igra sa nama neka mi poslaje mail. :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 3.4 18h je termin za 4gl... Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 jel to ona ekipa sto je bila u rumi ? ako ste oni na koje mislim nemate potrebe da idete u bg :D btw trud na nivou Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 nije,ono je bilo 3f ili tako neshto :)) ali chini mi se da su vecina igracha iz tog tima Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 jel to ona ekipa sto je bila u rumi ? ako ste oni na koje mislim nemate potrebe da idete u bg :D btw trud na nivou Nema veze vazhno je drugarstvo i avantura ! Sam dolazak u bg, put do bg-a i tome slichno je do jaja !! a to da li ce izgubiti ili pobediti je manje bitno.... upravo zbog takvih kao sto si ti se i raspadaju ekipe.... "ako ste oni na koje mislim nemate potrebe da idete u bg :D" pa naravno da ces da izgubish ako tako razmishljash... treba imati dozu postovanja prema protivniku ali isto tako i ne treba imati respect !!! poz nhf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 sad se izvini chikama iz bosne maks! twisteru te rechenice smo svi rekli po 10-20x ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ova ekipa je iz Bosne...? Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 sad se izvini chikama iz bosne maks! twisteru te rechenice smo svi rekli po 10-20x ^_^ Pa dobro... ako je tako onda je sad 11-21x o_O ... racunajuci i ovo moje.... a brate treba da se napise i 100 puta dok ljudi to ne skapiraju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ali ti nikad neces znati sta cu tebi znaciti... Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Treba podrzati ovu ekipu zato sto se barem zalazu za nesto... za razliku od nekih ekipa.... sto se mene tice dobrodosli su i zelim im sretju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted March 19, 2005 Author Report Share Posted March 19, 2005 Ja i starlancer smo od one ekipe sto je bila u rumi. I to sam bio tek kada sam pocinjao da igram cs. A igrao sam i za ekipu koja je igrala protiv emotion.plato+. Fino smo odigrali mec sa plato+ ali sta je tu je. Posljednji turnir sto je bio u BiH mi smo osvojili i ja verujem u ovu ekiopu da moze dosta postici. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 ako nista imacete extra provod btw twistere nemoj puno srati posto verovatno nisi gladan Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 tako je devojke samo trud i nista vise ;) nemoj da se obazirete na "ove" sto vam pricaju i "kake" Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Pa dobro... ako je tako onda je sad 11-21x o_O ... racunajuci i ovo moje.... a brate treba da se napise i 100 puta dok ljudi to ne skapiraju.... naa jednoo uvo udjee, na drugoo izaadje ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 tako je devojke samo trud i nista vise ;) nemoj da se obazirete na "ove" sto vam pricaju i "kake" bash, koliko je karas zajebavao/podjebavao watcha & co trebali bi promeniti pol i imigrirati iz drzave ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts