manager Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 drugari, ocigledno ste me pogresno razumeli. nisam ja mislio da su cska i partizan ocajni klubovi, vec su samo na toj tekmi bili ocajni. nemojte me odmah kopati za nesto sto ste pogresno protumacili. ok? i nemojte misliti da se vadim, uopste ne zanima da se vadim ili pravdam u zivotu, a kamoli na forumu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Ljudi, pa Sale vas je nesto lepo pitao a vi necete da mu odgovorite! Kakvi ste vi drugari. C, c, c. Pita se covek gde nam je fudbal otisao? Evo ja cu da mu odgovorim, kad ste vi zli. Vidis Sale, nas fudbal je toliko nisko da je Partizan ove sezone docekao prolece u Evropi, otisao i korak dalje i zaustavio se na 12-oj utakmici u Evropi za jednu sezonu. Tj. 4 pobede, 6 neresenih, 2 izgubljene. Rekord. Prosle sezone smo igrali Ligu Sampiona, a izgleda da cemo i sledece sezone biti primorani da vadimo fleke koje zvezda ostavlja (5:0?). Eto, sada valjda znas. A sad i ja da bacim komentar. Mislim da je ovo do jaja uspeh sa obzirom na okolnosti. Nemojte da se lozite. Ja sam se lozio do skoro, a onda seo i razmislio. Ko nama vodi klub, koliki nam je budzet, ko je trener, kakva su shvatanja igraca itd. Vidite da je svake godine sve bolje i ja sam zadovoljan. Jbg. postajem realan. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 19, 2005 Author Report Share Posted March 19, 2005 Wagner Love, josh jedan od mojih neuspeshnih fantasy pulena ove sezone ;) e taj jeb'o ga otac kakav je ;) da ga sretnem u mraku lopata mi ne bi pomogla ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Partizan zato ima zaista divne i lepo vaspitane navijache... sta to treba da znaci ?! Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 19, 2005 Report Share Posted March 19, 2005 Odushevio me tvoj post, i tako... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted March 22, 2005 Report Share Posted March 22, 2005 sta to treba da znaci ?! ironija bato... ...jel si cuo za to... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts