Kole Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 'vako pod jedan - dokaz da sam najlutji u guildu = dogurao sam skining do 300 =oD pod dva - znachi u trenutku kada sam bio uveren da imam sve strane za green hills of stranglethorn ispostavilo se da nemam 18tu a tada je peak time vetj proshao = niko ne prodaje =o) u to ime ko nadje nek mi baci na mail... pod tri - danas moram da nabavim game kartu => dal su ih dobili u platou? smor bi mi bio da choveku skidaju lovu sa kartice... k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 E to ljudi, dajte, jel ima ta game card, to je mnogo bolje od smrdljivog acc skidanja?!? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Ajde ako saznate sigurno gde ima kod nas da se kupe Game Card neka kaze. I jedno pitanje, da li ja mogu da kupim tipa 5 Game Cardova ako hotju? To jest da li su Game Card-s vremenski ogranichene za koliko moraju biti potroshene od trenutka kupovine (kao dopune za 063/064)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 game card skoro za svaku igru isti jer sadrzi "pare" koje billing marva dobija od tog broja GC-a koji im ti ukucash... imash ja mislim nekoliko meseci da ih iskoristish... nisam potpuno siguran ali tako su mi rekli kad su mi slali brojeve iz "komshiluka" za produzenje... Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Ma iako sam znao rezultat, pozvao sam Extreme Plato da ih priupitam par stvari oko tih Game Cards. Odgovor, vetj kako sam rekao, znan unapred: "Imamo u planu, ali ne znamo ni kada ni koliko ni gde". Na telefonu njihove druge knjizare sam dobio samo isqsni spust na brzaka, "Nemamo trenutno tu informaciju" (na pitanje da li tje dobijati i kada WoW Game Cards). Lavli dzabli pogotovo shto meni nikako netje da Blizz prihvati Visu Virtuon. Jeaaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 game card moze da se naruchi isto kao i igra... najpopularnije su 60-day game cards Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Ne kapiram bash sto nam ti prenosish taj *MOST PUPULAR* bit ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts