Jump to content

Tehnichka podrshka...

Recommended Posts

Ako mi znachi josh neko kazhe "blago tebi", "radish od kucce" i slichan shit, otkinuccu mu glavu... jer mi nervi polako popushtaju zbog ovakvih idiota:

> Good day I need a quick answer approaches the data base postgres in the

> supply that we paid of hosting you you offer a data base postgres, but

> single this qualified for Mysql and our ready desig be for postgres

> thanks for its quick answer

Jako sam nervozan ;D

HA HA HA, dobro je! Ima bisera :)

Ovo je meni napisao lik koji je PR Manager Coca-Cole u Rusiji:

For example look at this attached picture (it is two combined plazmas),

and

as you can see each of two devided by three window, which are

independendent, and they can show ads separate in different time

[:D]

А в чем сила, брат?

Neki put zaista ne razumem kako ljudi dolaze do visokih pozicija u velikim kompanijama?!? Od svih PR (marketing) menadzera medju kojima su bili ljudi iz Coca-Cole, Pepsija, Siemensa, Millera, Philip Morrisa, Nokie, Martini-Bacardija, Samsunga i josh desetak velikih ruskih firmi, normalno je bilo mozda 10 %. Ostali su neverovatni debili koji ne samo shto ne znaju da sklope prosto-proshirenu rechenicu na engleskom, nego i na svom rodjenom jeziku...

A da znate kako su je*eno visokog mishljenja o sebi! Kuda ovaj svet ide?!? [xx(]

А в чем сила, брат?

Posle 10og chitanja sam skapirao... choveku treba PostgreSQL (analog MySQL bazama), koji mi nudimo.. ali SAMO upon request, shto i lepo pishe u mailu koji su dobili kad im je aktiviran nalog.. u svakom sluchaju, to mu je sad aktivirano, a ja imam oseccaj da cce mi ovaj klijent docci glave ;(

heh, pa nisam zavrshio shkolu za rachunare to je sigurno ;) shto se tiche faxa, studirao sam medjunarodno pravo u kijevu dok nisam stigao do 3cce godine pa se smorio i batalio ;) posao sam dobio naravno na preporuku, ali sam znao o tome nekih 10%, i bilo je u fazonu na chasnu rech da ccu sve brzo nauchiti ;) sad bi trebalo da krenem josh jednu shljaku, bleh 12-16h dnevno baciccu na posao, al' treba kesh ;(