Melkor Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Izgleda zanimljivo, jos samo da ga implementuju pre nego sto se svi zivi smore. Click! Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 brate oni nisu normalni ovo da rade na svakom serveru trebace ima stotine ljudi (ili sulud automatizovani sistem =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 AUUUU jeste videli fakin set ajteme koji se dobijaju ... ccc moratju da pocnem da furam neku imba klasu u pm Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 brate oni nisu normalni ovo da rade na svakom serveru trebace ima stotine ljudi (ili sulud automatizovani sistem =o)) Jesi stvarno tolko tard da si na sekund pomislio ( cak izgovorio ) da ce to ljudi da broje ??? Procitaj lepo tekst i shvatices da ce se to dobijati kao xp samo ce se na kraju nedelje sumirati i praviti lista prvih 14 ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 ja nisam vezao to... mislio sam da nece biti samo top 14... wtf red je da svi dobijaju nesto :) mada daj boze da to pocne sto pre... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Daj neka ubace to shto pre..... :-))) As it stands now, when you accrue a Dishonorable Kill, it will not have a negative impact on your current honor ranking. You'll still get to see what the system considers a Dishonorable Kill, but you won't be assessed a penalty for it. At the moment, we don't want to penalize Dishonorable Kills yaay!! btw shta mislite zashto sam ja upravo krenuo herb/alch ? :D Bilo bi vreme da prestanete sprski daprichate na guild kanalu i da primimo josh neke interesatne strance koji su uvek raspolozeni za horde hunting @flutemaster ae bre uzmi EU ver pa da pikamo..!! Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 pa guild se siri ... ja necu da cimam za rukav onoga koga to ne interesuje... svi moraju da se dokazu Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Da se dokazu? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted March 11, 2005 Author Report Share Posted March 11, 2005 ja nisam vezao to... mislio sam da nece biti samo top 14... wtf red je da svi dobijaju nesto :) mada daj boze da to pocne sto pre... 14 se odnosi na broj rankova, ne na broj ljudi koji ce dobiti iste ;) @tiki nema se vremena za dokazivanje :p Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 ma dajte bolje da guild raste polako nego da budemo ko oni koji stoje ispred AH i deru se "dajem XYZ ako se uzhlanite u nash guild"...pffft... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 ma dajte bolje da guild raste polako nego da budemo ko oni koji stoje ispred AH i deru se "dajem XYZ ako se uzhlanite u nash guild"...pffft... Ko je rekao da tako raste guild? :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 kazhem samo da ima takvih extrema...mislim anjbolje da ce neko da se uchlani u gild za 20 silka ili 10 silvera...vredjanje ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 vredjanje choveka je kad ti pridje 20 njih da te trazi pare... a niti znash ko su ni odakle te poznaju znam te znash me [:(!] a isti ti bi ushli u neki guild za 10s gomila idiota Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 heheh al kad krenu da zhickaju 1 gold!!! alo bre 1 gold!!!!! pa ja sam sa 20im levelom imao iznad 20 silvera samo kad se dolazilo u grad po skilove... sa za 40im imam DVANAEST! zlata i nemam mounta (koji kosta 90 =o)) i on mi trazhi 1g! mora mrsh@#!#$^@%&#^$*#%!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 ma opushteno za pare... koliko god da imash shto da im dash? ako si ti zaradio zashto oni ne mogu? Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 ako im dash kesh videce da je isplativije prositi nego zaradjivati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 ma opushteno za pare... koliko god da imash shto da im dash? ako si ti zaradio zashto oni ne mogu? Ako choveku dash ribu imace hrane samo za taj dan A ako ga nauchish da peca imace hrane za ceo zivot Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 reche chovek koji nije niti nauchio fishing skill ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts