travar Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 i opet niko ne prica o tome sta taj savez bi trebalo da radi nego samo o tome ko ce i kako da uzme pare. istina boli a? veoma Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 E kad svi tako serete i tako mislite onda ZAJEBI SAVEZ !!!! Kad malo porastete i naucite nesto o ekonomiji i finansiranju nevladinih organizacija i udruzenja gradjana onda dodjite pa se pravite pametni i serite..... Najlakse je reci: "Neko tu krade pare"..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Lupate lupate lupate i lupate..al ajd necu ja da pametujem nista..samo sam "nacuo" da se nesto radi po tom pitanju saveza :) Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Najlakse je reci: "Neko tu krade pare"..... Ovo je jednostavan odgovor sa ovaj topic tako da ga mozete zakljucati..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolelale Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Od ove price nema nista ko sto se vidi iz postova. Da bi se osnovao savez on treba da ima neku svrhu. Kod nas vec postoje savezi i ja znam za 2. I je osnovao Meda i on sa njim (i sa Mikicom) radi WCG II sam osnovao ja i sluzi mi za TV emisiju i u ovoj situaciji sa softwareom za organizovanje turnira. Uskoro se osniva jos jedan i on ce imati svoju svrhu. U stvari ima ih jos 10ak ali oni sluze za izbegavanje poreza Quote I'm 2 old 4 this shit To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Pa dobro tu je i G3.... to je vishe organizacija nego savez ali opet postoji i organizovali su odlichan turnir u Platou :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ma bolje da ima vise organizacija nego jedan savez za sve Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0t!x Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Slazem se sa watchom al opet kazem,ni jedan savez kod nas nije u najboljem redu(fudbal,kosarka,rukomet.....) pa i ovaj nece biti tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 26, 2005 Author Report Share Posted March 26, 2005 Od ove price nema nista ko sto se vidi iz postova. Da bi se osnovao savez on treba da ima neku svrhu. Kod nas vec postoje savezi i ja znam za 2. I je osnovao Meda i on sa njim (i sa Mikicom) radi WCG II sam osnovao ja i sluzi mi za TV emisiju i u ovoj situaciji sa softwareom za organizovanje turnira. Uskoro se osniva jos jedan i on ce imati svoju svrhu. To nisu savezi vec organizacije... Ne mogu se porediti, lupam, ESL i despv u Nemachkoj, jer despv kao nacionalni savez ne podrzava samo ESL, vec i ostala takmicenja kao NGL, GigaLiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 Ej...znachi pooca mi raka za neku sitnu kintu ako neko bude i dobijao od tog saveza,jer ako ce taj isti savez da radi neshto po pitanju boljitka CS-a! A shto se tiche zaludjenika...pa svi smo na neki nachin zaloodjenici!daaa.... Anyway...tako sam se smorio od ovolikog hejta da mi ne pada na pamet da se vishe raspravljam sa koje kakvim "pametnim" likovima koji su se do juche kleli u taj cs,strugali im zenice sa monitora da bi mi sada prosipali neshto kao to je chista mamipara i lopovluk a pritom takodje govore kako CS je propao!!!! Good luck,have fun!!! PS:Od mene mozete da dobijete samo neku malu pomoc,a pare nisu problem PARA NEMA,I DA IH IMA ODAKLE NAM!!!!! Quote "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 jao planetar nemoj da budes duhovit vishe molim te... :D salu na stranu,vi pricate o bugarima kao da su oni sljam a zaboravljate da smo mi jos veci !!! kao prvo da bi imali pro gaming scenu treba nam vezba,za vezbu je potreban internet kako bi se igralo dosta meceva(vama su to klanski,meni battle.net)ali nebitno...mi u srbiji net nemamo tako da ono...btw trenutno bar u waru budari imaju preko 5 igraca u pro klanovima kao sto su:SK,3wD...rumuni imaju veoma dobre igrace(3,4),a ako mi ne mozemo bolje od njih onda i ne treba da postojimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 ^ a shto bi mi MORALI da budemo bolji od njih ? svuda postoje talenti pa i u rumuniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 29, 2005 Report Share Posted March 29, 2005 zato shto smo mi srbi a srbi su uvek najbolji ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 devojke kako mislite da budemo najbolji kad se samo zalite i pravite pametni ajde da neko nesto krene i da neko nesto "uspe"! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Evo meni je sinula jedna ideja da napravimo mi sami CS savez...tj. da se on zove malo drugacije o cemu ne bih pricao ovde,jer imam lepo sve iskucano na kompu,statut i ta sva sra*** ,treba mi 10 ljudi koji bi radili i koji bi se cimali oko svega...naravno i ja bi se cimao..taj savez ne bi bio samo za CS nego za sve igrice,i nas 10 koji bi radili u tom savezu (svako bi bio odredjen tj. zaduzen za neku igru kod nas u zemlji)..sigurno je to da bi mozda nasli neke sponzore da nas prate itd..ili vec da daju neki kesh ako bude trebalo da se daje za taj savez..znachi samo trazim ovde sada vase misljenje a to je "STA VI MISLITE DA TAJ SAVEZ TREBA DA RADI" ??? Toliko za sada,otkud znam..ja planiram da to uradim pocetkom Aprila meseca..i da..mislim da cu zvati u taj savez ljude koji umeju da rade tj. koji imaju dosta iskustva u CS sceni i ostalim igrama u nasoj zemlji..znachi ljude koji su se do sada cimali oko ne znam ni ja..organizovanja turnira,drugih nekih manifestacija itd..znachi samo mi recite jos jednom kazem vase misljenje tj. vase predloge sta vi mislite da bi taj savez trebao da radi :) Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ^ a shto bi mi MORALI da budemo bolji od njih ? svuda postoje talenti pa i u rumuniji... zato sto se rumuni sabijaju (bar od wara) i opet nisu puno bolji od nasih kojima ni 56k ne radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Ne seri Šakale da imaš statut. Jel mogu ja da bude blagajnik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 hahah ocete imati i higijenichara u savezu...pazi nije los predlog :P ako je plata 300evra evo ja se javljam :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ja cu da budem "pomocnik finasijera" Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 ,Mar 30 2005, 11:01:42] zato sto se rumuni sabijaju (bar od wara) i opet nisu puno bolji od nasih kojima ni 56k ne radi... sad svako mozhe da uzme cable/adsl of 128k za male pare, tako da je to skroz losh izgovor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 sad svako mozhe da uzme cable/adsl of 128k za male pare, tako da je to skroz losh izgovor... ja ne mogu da uzmem ni ADSL zbog PCM prikljucka,a cable zbog nedostatka tehnickih uslova-a.k.a cvorista...tako da to "svako" kod nas ne postoji jos. Pa zasto su svedjani u svim igricama u vrhu?jer imaju najbolji net,nisu navikli na lag(nizak ping) i vezbaju u super uslovima,tako da ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ^ brate pogledaj realno, svi nashi top wc3 igrachi imaju sada dobar net ... da li si ti top ne znam, ali zhao mi je ako nemash uslova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 hvala na sazaaljenju :D u pravu si ali svi igrajci koji su top i jesu top jer imaju net.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 hmz ne :D sharky/duke/rista nisu imali dobar net do nedavno pa su bili top u zadjih ne znam koliko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 hmm vazi aj sad mi ti reci da li su imali dobar net ili ne...duke ima cable godinu i nesto dana,sharky igra od highl1ja a pre iz deusa,rista iz bravehearta...za to vremena koliko su proveli igrajuci na netu su postali dobri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts