Jump to content

ljudi pomagajte

Guest vexxx

Recommended Posts

znachi igram preko offlinea = lol =o)))

rekoh ti, ako ne uspesh da se ubijesh nikako (da li tram uopste vozi u toj tvojoj verziji) izaci sam necesh posto nema GMa, nemash hearthstone...sta da ti kazhem

MADA

ako tram vozi

pa chak i kada te ne ubija

stanesh na "uzbrdicu" kada tram ide prema tebi i uskochish nazad na njega....da treba tajming i da trema 2-3 sata za to planinarenje ali ako si vec krenuo da igrash "preko offlinea" to ti je rizik koji si prihvatEo

poz

k

eeee kad bih ja moga da se popnem nakako ovako se se ubih pokusavajuci no bio sam na ovaj sajt sa sifrom i dzabe komande ne rade ali kad palim igrivu nekako mi drugacije startuje igra sa ovim herojem kao neki tip sto ide kroz neku pecinu.....

Probaj ovako:

Napravi GM nalog kao sto sam ti rekao i startuj 2 WoW-a (moguce je, ali budi spreman na "seckanje" - mene je sa 768MB RAMa fino namucio :-) ).

U jednom se prijavi (log in) kao GM, a u drugom kao taj zaglavljeni lik.

Onda kao GM idi do "zeleznicke stanice", pa kad vidis "drugog sebe" kao komandu kucaj

.kill imeTvogLika

Onda se prebaci u drugi WoW i (sad bi trebalo da si mrtav) vrati se do svog lesa, ali uskrsni na "peronu".

Nadam se da ce ti ovo biti od pomoci.

I ne zaboravi sta kaze mama-pingvin u onom crtacu: "Radoznalost ubi macku, a macka je imala deve zivota, a ti samo jedan!" :-)))

homergs2zc.jpg

[url="http://www.thotbott.com/?c=Paladin"]Varanja čije kori

Ugasi WoW i server, nadji folder gde je instaliran server pa saves pa file player.save, e sada, otvori to pomocu notepada i idi find ime tvog lika... Tu ces videti nesto kao (ovo je za mog lika)

XYZ=-9288.006836 -2225.812500 62.935307 5.409689

E, izmeni to u:

XYZ=-0 -4981.25 -881.542 501.66

I to je to... Sada pokreni WoW server i onda igru i idi na svog lika i cudo se dogodilo....

I daj bre, nemoj da dramis toliko, ovde se milion ljudi iscimalo da ti pomogne a ti ustvari igras offline, razmisli malo o tome...

neko mi je ukrao kriglu...