Sa1Nt Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 A ja se zalio.... hm ne, meni je dload 60 kb/s, al' occu recci da je 70% foruma na dialupu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shit-R Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 U svakom slucaju. Ja imam wireless na 64k dload 7-8k ali sta cu. Quote teletabisi | parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Pajseru pa brate ja imam cable sa 700 i nseto kb protoka znas ti kolko meni treba da skinem 210 mb si lood celih 10-ak minuta :P Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Imash vezu od 10 mbita? Neshto chisto sumnjam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Reci cu - Bravo! :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 E super je to shto moze da se donese cd u plato+ pa da ti narezu,jer ja imam modem tako da bi mi skidalo minimum 3 do 4 dana :D !A jel to sigurno?da ne odem tamo pa da mi kazu "e ne znam ja to"...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 saint 768k cable verovao ili ne preko sbb-a :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 768k nije isto shto i 700 kb/s ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Nije i jako sam nesrecan Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 128k @ 4:11 done. Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Done long time ago :D Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 a chek zar ne postoji neki program koji zaviruje u zip/rar i mozes posebne demoe da skidash ? mislim da sam to negde prochitao , ako neko zna kako se program zove neka napishe ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 a chek zar ne postoji neki program koji zaviruje u zip/rar i mozes posebne demoe da skidash ? mislim da sam to negde prochitao , ako neko zna kako se program zove neka napishe ... pa naravno mozes fles getom ili cak i operom skines naprimer 10mb i stopiras download zatim na mestu gde si sejvovao kliknes 2 x na zip arhivu i ona ti otvori npr 2 demoa koje mozes da gledas a zati ponovo nastavis transfer ps u fles getu moras da blokiras one portove samo prvi da radi Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 ali moras da imas instaliran winrar ili winzip :) ali to se podrazumeva Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts