Gutzs Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 E ovako ja sam lud za Narutom a sve ceshce vidjam avatare ili topice vezane za Naruto Anime pa cisto bi voleo da znam koliko fanova ima btw ja imam sve epizode ukupno 124 do sad sto su se snimile a svake nedelje skidam nove epizode :P pa ako ima zinteresovanoih mail:giberhood@yahoo.com ili giber.lav@gmail.com cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 I ja iam sve epizode ;) a i skidam ih redovno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 hahaha, giber lav kuzhim da te poznajem ;) treba da ti vratim diskove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 A meni shta treba da dash ? ................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 penal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 A meni shta treba da dash ? ................. tu ima 17cm, znachi da ne idem do kraja stranu na shaalu, mesaja mi skuplja prashinu gajbi - jednostavno me mrzi da odem do Vuka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 fakju bre :) 'ebali vas penali.. nego cali, pa jbt. daj da se dogovorimo da mi to dash, ne mora vuk da bude u opticaju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ja sam isto naruto fan i imam sve 124 epizode i skidam ih redovno btw sada cekam da se pojavi na net "Naruto: The Resque Of Snow Princess". To je specialna epizoda (kao sto izlazi svake god) ali ona je bila u pozoristu u Japan-u i josh je nema na net-u. Video sam kao neki Trailer gde se prikazuju neki inserti iz te epizode, likovi koji to prave i kako se prave anime-i, ljudi koji govore text (mislim ljudi koji prave voice), svako posebno ( ladno Naruto je zensko, mislim zensko govori . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ...to je u stvari FILM od sat i p koji sledi...inace...da se zna cisto :)) ko je prvi doneo Naruta ovde i popularizovao ga jos 2003-ce? Hmm? citat: " SVAKO PRAVILO POSTUJEM DO KRVI, ALI IPAK MORA DA SE ZNA KO JE BIO PRVI! " copyrighted by Djogani: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 stranu na shaalu, mesaja mi skuplja prashinu gajbi - jednostavno me mrzi da odem do Vuka.. ha ha ha...to onaj mesaja sto si meni nudio :p Inace naruto do 124. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ^ au... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 nego,sainte prijatelju da ne otvaran novi topic....kako ti stojish sa skidanjem,da te zaposlim da skines par stvari ako mozes ?? naravno bices nagradjen za svoj trud :) btw. problem sa dvdom je bio u firmware-u i u verziji nero-a. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ^ hehe, pa koliko se seccam mislio sam da je do softwarea neshto, u svakom sluchaju kul shto si reshio :) shto se tiche skidanja, zhemo, samo shibni link na pm - 60 kb/s ko sat radi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 e treba meni od 40. pa nadalje ko moze da mi sprzi na obicne diskove i koliko moze... ( uskoro dobijam dvd rezac pa se dogovorimo ) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts