Gigabyte Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 sigurno je vec bilo, mada ja nisam pratio, kako nabaviti WoW ??? znam da je bilo nekih "prevara" tipa "stavish drugu zemlju, a oni ga tebi isporuche". Koliko sam chuo, svi originali u Beogradu su planuli za jedan dan. Ako eventualno moze da se nekako nabavi WoW original u Bg, to bi bilo super. Zao mi je shto smaram, ali odjednom me nekoliko drugara iz shkole tera da nabavimo WoW, pa ovde zastupam i njihove interese . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Razumem da vas mrzi da chitate sve stare topice, stvarno razumem... ali da ne chitate STICKY-e sa naznakom "PROCHITAJTE OBAVEZNO", e to ljudi ne razumem. Ali shta je tu je... ako obrishem smaratjesh sa PMovima/topicima novim itd pa bolje da ti se ovde odgovori. Igru, LEGALNO, mozesh da nabavish u BGu u EXTREME PLATO knjizari. Naravno, ne mozesh da odesh i uzmesh tek tako :) vetj naruchish i kada stigne isporuka nadash se da tje te pozvati sa lepim novostima (tipa: "stigla je igra za vas, dodjite sutra u knjizaru"). Uvek mozesh da poruchish igru preko neta (imash topic o tome, Rejzu iz BG-a je stigla igra koju je naruchio MasterCard kreditnom preko nekog, ako se ne varam, engleskog i-net shopa). Ili, kako se ja u vetjini sluchajeva snalazim, preko rodbine (ako je imash naravno) nabavish igru iz normalnih, nama dalekih (po svakoj osnovi) evropskih zemalja! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 kao sto rece postovani kolega cyro mozes da je narucis sa www.gameseek.co.uk i najbezbolnija varijanta ti je da uzmes visa virtuon karticu o kojoj pisu sve informacije na 200 topica na ovom forumu. Btw cyro dolazi bre na dunemaul, jos nisam naleteo ni na jednog naseg lika tamo, doduse igram hordu ali opet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Rejze, igram ja na Dunemaulu sa josh 5-6 ortaka iz Pancheva ali oni su svi Alijansa pa sam i ja uzeo! :( Ajde dodji i ti u dobrice? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Znachi neke ljude treba streljati... Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 tik za guildmastera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 tiki, aj nashtancujemo ljudima jedno 450.000 pantalona chesto iz zayebancije ;oPPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigabyte Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 izvinjavam se ali mi je net neshto spor u poslednje vreme pa nisam pogledao ostale topice, dobro je i shto sam uspeo da postujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelena Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 nema da se brines,vec sutra jos par ortaka pocinju da igraju hordu na dunemaulu tako da ce za nekih cirka mesec dana (dok svi stignu na 60lvl) biti gadnog cepanja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Pa daj imena tih ljudi na dunemaulu koji igraju hordu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 ima da vam nabijem pants-e tamo gde sunce nikad ne sija :D Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 barate sto se pogadjash? ja shijem i pantalone i naramenice ko veliki =o) koji hunta oce barbaric shouders samo nek me pinguje... ...i shaljite mi thick leather da vam shijem velike armor packove =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts