manager Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 nesto se prica da ce delije i grobari podrzati reprezentaciju scg za predstojeci mec protiv crvene furije u beogradu. sto se mene tice to je ok stvar, mada je tesko izvodljivo. uostalom procitajte sledeci tekst: Fudbaleri Srbije i Crne Gore u derbiju sedme grupe kvalifikacija za SP 2006. protiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 ciganshtina kao i uvek kada srbi treba da se sloze oko nechega, valjda nam nije sudjeno Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2005 Author Report Share Posted March 10, 2005 zvanicno: reprezentaciju ce bodriti navijaci ofk beograda, zemuna i deo partizanovih navijaca, grobari 1970. delije nece podrzati navijanje za scg, ali se veruje da ce biti mnogo pojedinaca koji ce doci na istocnu tribinu i dati svoj doprinos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 lepo nema shta pazljivo :) pa cigani nece podrzati verovatno zbog himne koliko sam shvatio... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Zbog himne, zastave, Kezmana... Valjda ce ljudi shvatiti da od "navijanja" u tom smislu nema nista! "Navijaci" tj. huligani ce uvek naci razlog da nesto ispametuju. Kako pomiriti Grobare i cigane tj. staviti ih na jednu tribinu???Kako Taurunumima i pingvinima dokazati da ne navijaju za Zemun ili Bg vec za drzavu???Nemoguce!!!Bolje natovariti gomilu baseva sa osnovcima i dovesti ih dzabe na stadion. Exkurzija, ludilo, ofarbaju se u trobojku, dodju vriste, svi zadovoljni. Sta ce ti "navijaci" pevati? Kome zvizdati a kome tapsati? Jel ce uopste izdrzadi da budu jedni pored drugih?? Skeptican sam ko pravi!!! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts