vocni Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 nasi igraci su kao loptice u lotou ubacis ih u bubanj ajmo vrti izlaze klanovi i kao loto svakih nedelju dana novi brojevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 nasi igraci su kao loptice u lotou ubacis ih u bubanj ajmo vrti izlaze klanovi i kao loto svakih nedelju dana novi brojevi upravo tako !! jako tuzno ali istinito ,i to nije samo sad vec uvek bilo Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 samo tri tima 1.mojo 2.kgb. 3.vet Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 ja kontam najaci su teroristi pa onda ct :) Hehe,jel sandzakhawk sa tehnicoma? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 zashto sav ovaj nekontrolisani spam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestr0<nu0k> Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 zato sto ja nisam moderator :D 1.mojo 2.kgb 3.ko upadne :D 4.isto 5.ne postoji :P Quote Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! ! provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 1.4gl 2.kgb 3.vet 4.gcv 5.fullproof Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 1. 4gl.platoplus 2. [KGB]team 3. HS+ (tj. 4gl.veT) 4. GcV 5. advance or fullproof Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 1.4gl 2.4gl.VeT 3.kgb 4.gcv 5.advance Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 mojo kgb vet fullproof gcv .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 ja nebih da stavljam prvih pat ali prvo mesto bi delili kgb ili 4gl jer mogu da osvoje tur i jedni i drugi. sto se advance-a tice trenutno smo medju prvih 6,ali mi nije jasna jedna stvar,zasto bi se na 3 mesto stavljao gcv i vet tj hs ili sta su vec (da se razumemo svi su oni meni ortaci i nemislim da su losi itd...) ako jos u tom sastavu nisu jos ni ucestvovali na nekom vecem takmicenju. po toj logici bi i vozd koji je cini mi se igrao u polufinalu kgb tura,trebao da bude medju top 5 a vi ga i ne pominjete...nije uredu da se na osnuvu igraca odredjuje njihova pozicija u cs-u bez obzira ko su jer su bitni uspesi ekipe a ne pojedinaca. aj sad da ne filozofiram poz... Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loodilo! Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 samo mala ispravka pat=5 :) Quote GuerillaMethod | Loodilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 4gl kgb fp gcv vet ili ko zna Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPOSAT Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 1.4gl ili mojo nema veze 2.KGB 3.hs+ 4.Ekipa -Podgorica 5..Drim Dream-Niksic Mislim ali slijedi turnir bas me interesuje kuda ce biti ova dva klana Crnogorska. Ali bit ce dobro propratit njihovu igru.Posto je ovo top 5 u Srbiji ne zameraju mu sto sam glasao za ova dva Crnogorska klana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @loodilo: obrati pazhnju na gornji desni deo tvog posta, gde se nalazi magichno dugmence "edit" @caposat: u 20e da nijedna crnogorska ekipa necce biti top5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 aaa sigurno nece jer je prosli put ispalio ravena :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted March 2, 2005 Author Report Share Posted March 2, 2005 a ispalio je i za onaj "ULTRA MEGA GIGA MEDJUNARODNI TURNIR U BP/UE" ali to je sad nebitno @saint : i ja se kladim da nece proci grupu !! u 20e ! Quote Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @caposat: u 20e da nijedna crnogorska ekipa necce biti top5 ? Ne smesh u vishe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @staljin koj mojo... 4gl ide u hanover... igraci idu a ne igraonica :P @watch gde je tebi mozak.... koj mojo kada "igraonica mojo" nema ekipu sada jer je 4gl presla u platoplus sto se tice prvih 5 1. 4gl.platoplus 2. Hs+ 4gl.vet kako god :D 3. kgb(ako se nisu raspali jer na #topicu pise lineup TBA) 4. GcV 5. FullProof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @caposat: u 20e da nijedna crnogorska ekipa necce biti top5 ? Dechko je oduvek voleo easy money :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Ne smesh u vishe? Sumnjam da ima i toliko :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @staljin koj mojo... 4gl ide u hanover... igraci idu a ne igraonica :P @watch gde je tebi mozak.... koj mojo kada "igraonica mojo" nema ekipu sada jer je 4gl presla u platoplus sto se tice prvih 5 1. 4gl.platoplus 2. Hs+ 4gl.vet kako god :D 3. kgb(ako se nisu raspali jer na #topicu pise lineup TBA) 4. GcV 5. FullProof A shto se ti samo svadjash sa ljudima ?: ) Mora da imash od platoa 1000e da tako smarash po forumu ccc ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Chemu ovaj topic ? bolje bi bilo da se zove glasajmo za svoje drugare :D poshto je logichno da masa glasa za nekog sa kim je dobar ne kazhem samo za bgdjane nego ono i za sve ostale :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @staljin koj mojo... 4gl ide u hanover... igraci idu a ne igraonica :P Tako su se potpisivali na qaliju za hanover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 @sejnt ko se svadja samo ne zanimalo koj je to mojo kada je philip objasnio situaciju par topica iza :) a a tih 1000e sam ti lepo rekao da ne pominjes !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts