Sajro Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 Evo ako vas zanima neki prosek godina igracha koji igraju WoW a posetjuju i WoW Blizz forume: Here! Heheh, ima likova i od 30-40 godina a i devojaka! ;-) Mozda ipak moja Qudea nema pishu i nije turchin sa imenom Mustafa (Wink, Wink Cali ;)) EDIT: Nevera bre, chitam topic i josh razmishljam "kako?!", ima jedna bakuta :) od 49 godina, Elf rasa lvl23! Ali pazi... 49 godina, JEBOTEEE! :-) Mada i nije to vishe tako chudno, moja keva sa 40 godina visi 24/7 na IRCu, blah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 chek bakuta je neko ko ima 49 godina? :) tjiro kako se ti gubish, to je strashno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stojke72 Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 e deco deco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 25, 2005 Author Report Share Posted February 25, 2005 Brate, shta 50 godina nije bakuta? Highl1, shto se ti gubish tako opasno? :) Da nije mozda... kako ono vole da kazu... "zena u najboljim godinama". Ma daj, nemoj da si smeshan... i da ima ne znam koje pare da ide po salonima za lepotu, kada ujutru ustane izgleda ko oklembesheni lesh! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 pa nije bakuta ako je oklembesheni lesh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 25, 2005 Author Report Share Posted February 25, 2005 pa nije bakuta ako je oklembesheni lesh... Nisam na to mislio kada sam pisao te rechi... ali nema veze. U svakom sluchaju ne mozesh za osobu od 49 godina da kazesh da je devojka :) ono u najboljem sluchaju starija zena. A gledano na gejmersku populaciju, ona je dinosaurus! ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 u 4S ima mozhda 2-3 maloletnika od 80ak chlanova U inostranstvu ima mnogo vishe matorijih likova koji se bave MMOGovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 brate tjiro, ne znam zashto te neko nije nauchio pravim znachenjima tih rechi :) babe su ti osobe zenskog pola koje imaju 60-70 godina, a ne 50 definitivno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Quote sa naseg foruma: Gondo: Hi everybody, I would like to join you as a new recruit since the atmosphere here is somewhat more mature than in other boards that i've visited. Age: 53 (yes!). Nationality: Cosmopolitan. Passport: German. I'm a computer gaming dinosaur, having played my first game (Conan the Barbarian) 20 years ago on an Apple IIe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 upravo sam video sebe kroz 30 dina s tim da cu moci da se pohvalim stazhom igranja koji je pocheo chim sam nauchio da startujem igre na C128 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 26, 2005 Author Report Share Posted February 26, 2005 Ja sam krenuo sa C64 ;-)) a za ovog lika, no comment... lik ima 53 godine i igra WoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 pa jebote, moze da napise da ima i 103 godine:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inorog Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 lik skojim dugo igra diabla i od skoro wow ima sito oko 5 banke. ja tek 3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 svaka njima chast , ja cu za 30 godina da pikam virtualno pecanje ili tako neshto... btw kolko dina ono beshe ima suzi ? pa se riba skinula za playboy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 pa s' obzirom da u ovim malo vecim zemljama su svi ispod 18 retardi i nishta im nije dozvoljeno shto je ovde nama u SCG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts