Jump to content

Ko svetla obraz Srbije u Evropi?

Ramzes

Recommended Posts

tripko, on misli koliko se BODOVA, ne para, dobija za ulazak.

znas ono, koeficijent :)

stupid me

rekao sam vec , roditelji su krivi ;))

btw po meni Partizan je vise uradio nego Zvezda u proteklih 2-3 godine...

A ranije , eh , niko ne zivi za proslost , nego za buducnost ;)

:D

poz

Komitet Gosudarstvennoi Bezopasnosti

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to stoji...bolje se snalazite u evropi u zadnje vreme nego mi...mada ni to nije bog zna sta...:)))

EH sad... nije bog zna sta na evropskom nivou ... ali na nasem je mnogo... mnogo vise je partizan uradio za nas fudbal od zvezde. eto ako bude islo sve kako treba partizan ce i zvezdi omoguciti da igra u CL. sve je to ok u pravu si kad govorimo o tituli prvaka evrope i sveta koju je zvezda uzela. ali LOOK INTO THE FUTURE....

a partizan je definitivno nasa fudbalska buducnost [:)]

1_5.gif

Hindi.gif

EH sad... nije bog zna sta na evropskom nivou ... ali na nasem je mnogo... mnogo vise je partizan uradio za nas fudbal od zvezde. eto ako bude islo sve kako treba partizan ce i zvezdi omoguciti da igra u CL. sve je to ok u pravu si kad govorimo o tituli prvaka evrope i sveta koju je zvezda uzela. ali LOOK INTO THE FUTURE....

a partizan je definitivno nasa fudbalska buducnost [:)]

e pa meni je zao ali ja se ne slazem sa ovim.

setite se samo muslinove genracije.

poceli smo u 1. kolu kvalifikacaija.

3 godine za redom smo napredovali i napredovali. dosta smo bodova doneli yu fudbalu. agde jepartizan bio?? primao petake od rapida ...

da 2000/2001 ste uzeli 9 bodova.... to je bilo fino... ali kazem opet pre cetiri godine... a za sledece godine ce se postarati PARTIZAN.. nemoj mi zameriti ali ja stvarno ne vidim nista lose u tome sto neko navija za zvezdu.... jedino sto je zvezda recimo Dzajic koji sada loshe igra fucu hahahahah (a nekad je igrao dobro) a partizan je neki recimo Kezman koji pika skroz ok ali SADA... :)

ali don't worry kada razbijemo CSKA i vama cemo pruziti mogucnost da igrate u CL iduce godine... leta 2006.

1_5.gif

Hindi.gif

Nego, kad smo vetj kod obraza u Europi, u vaterpolu Jadran igra 1/4finale Evrolige protiv komshijskog Juga.

Partizan igra finale kupa LEN protiv Savone. (male shanse Partizana za pobedu, poshto revansh igramo u gostima)

Hemofarm je sinotj proshao u polufinale ULEB kupa u kosharci, pobedom nad Ventspilsom. Igratje protiv Makedonikosa. (sa Hemofarmom se nikad ne zna)

Imamo i u rukometu Partizan, koji u nedelju u Zagrebu brani prednost od 23:20 iz prve utakmice. (Zagreb ima 5 reprezentativaca Hrvatske, a u rukometu bez 6 razlike teshko da imash prednost pred revansh, ali Partizan nema shta da izgubi... Videtjemo.)

I naravno, chetvrtak - Partizan - CSKA.

Zanimljivo... od 5 timova koji se igraju u Evropi na proletje, 3 su Partizan. :)

Mozhemo tu da dodamo i nashu najbolju teniserku Jelenu Jankovitj, koja je trenutno 20. na WTA listi, i koja je letos odluchila da predje u Partizan iz jednog drugog kluba. ;)

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974