bolkonski Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 da to sam ja. Posto mi svi online ignorisu. Dakle, herb/alh profesije sam. Ne znam gde da nastavim sa ucenjem alhemije jer sam kod svog trenera "na drvetu" izucio sve. Da li neko zna gde mogu to da nadjem? Hvala. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 pa prvi bolji vetj je u dolanaru, sledetji u darnasusu itd...samo pitash nekog od guardova za trenera i za ono sta trazhish i on ti na minimapi (M) stavi zastavicu na mesto gde je trener sori sghto nisam online, malo me veza kara bez vazelina =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 u dolanaru sam zavrsio sve, a u darnasusu ne mogu da nadjem, ova ima samo za glavne stvari da ti obelezi. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 kad udjem i chekiram javljam ma da se ne pravim pametan...chek malo.... http://wow.allakhazam.com/db/guides.html?guide=361 evo ovde imash sve trenere i kliknesh na svakog dobijesh i na mapi njihovu lokaciju =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ne radi mi link :| Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 kako ne?!? meni radi sve super probaj http://wow.allakhazam.com pa onda dole u levom navbaru imash tradeskils Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ah, oke je sad. Nego sbb nije radio. Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Znaci odes do guarda u darnasusu pa na profesions pa na herbalizm ili alhemiju sta ti vec treba i on ti pokaze na mapi .... Al aj ja da ti kazem ... herbalizam u darnasusu ti je u kuli daljoj od banke kod onog hrama ... znaci imas dve kule ispred hrama pa ona dalja od banke A alhemista ti je kad udjes iz teldrasila u darnasus i prodjes aow-a ides desno to ti je jedna od kucica najbliza cenarion circle-u a iznad alhemista je argent dawn a blizu su i first aid itd itd Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 Lepo ja svima kazem da sam noob. Provalio sam kada mi je Kole rekao, iako sam ja za to znao nisam pazljivo gledao. Dajte ljudi, jel neko alhemicar, dajte neke savete, linkove, bilo sta, I'm in need!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts