ch1zra Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ortak mi se povremeno kucka u deplhi-ju, i ja sam ga iscimao da mi napravi neki prog, al se on ukucao... ne zna kako da pokrene externe aplikacije. tipa : kad klikne na dugme da pokrene npr notepad.. pa mi je rekao da pitam za APIje koji se koriste prilikom poretanja aplikacija... aj ako neko zna plz pomagajte Mr.Blue fala unapred ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 pa nek stavi da kad klikne na dugme da se otvori prozor sa notepadom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 21, 2005 Author Report Share Posted February 21, 2005 *ch1zra slaps loc-killygor !!! aj ozbiljno bre... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 aj jos jedno pitanje.. kako da se dodeli tray ikonici (aplikaciji. blaa znate sta mislim) popup meni ??? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 6, 2005 Author Report Share Posted March 6, 2005 i jos jedno (mada ne znam da li ima svrhe.. posto mi je topik kao skrooz mrtav...) aj enivej : kako da se kontrolise modem preko fileopen-a ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts