Jump to content

Novi serveri.

Sajro

Recommended Posts

Ja stvarno ne vidim problem u tome shto ja i brat igramo na novom serveru. Ja sam probao da igram na Shadow Moonu i Dunemaulu. Na Shadow Moonu sam jedno vreme dosta chekao da udjem a evo pre neki dan (juche i danas) se to opet ponovilo (pola sata sam chekao i nisam stigao na red!!!), to me je jako izbedachilo i odluchio sam da krenem na novom serveru gde tju ako igram redovno biti u vrhu shto se tiche levela (jerbo sam juche dobio original, i ovo je lepo leglo!). Shto se tiche Dunemaul-a, tu ako sam Alijansa mogu da "igram" sa likovima iz Pancheva koji su lvl25+ i briga ih da se cimaju sa veprovima i medama jerbo sam ja lvl10 a na Hordi imam par domatjih likova, par njih znam i oni su vetj vetji lvl & stuff.

Drugo, ja sam krenuo da igram na tom Shadow Moonu i jedini lik koji me je primetjivao je bio Azda koji mi je poslao super item, bag i na tome sam mu zahvalan. Shta kog vraga ja imam sada da radim na SM-u kada je recimo Arutha (kog inache ne poznajem) lvl30 (ili koj vetj, to nije vazno - vazna je poenta) a ja lvl7? Ja tju uvek da kasnim 20 levela i slichno. Netju da se guram, niti bi meni bilo lepo da moram da ubijam vukove zbog nekog tamo lika samo zato shto je iz Srbije.

Vi igrajte na SM-u, niko vam ne brani ali zato pustite druge da igraju na serverima koji njima odgovaraju. Meni lichno odgovara ovaj novi server jer ima manje ljudi, svi su "tu-neki-level" oko mene + ping mi danas nije otishao preko 100 - sasvim dovoljni razlozi da igram tu. A to shto nema nashih likova... pa recimo da sam za 2h vishe prichao sa stranicma i da su mi oni vishe pomogli nego nashi likovi za 3 dana na SM-u.

Kraj priche, zato Techo ne spushtaj me sa tim ".........", i btw shto nisi quote-ovao Lord of Terror-a? I on igra na Z serveru.

tjiro mozda se i nama posreci da dobijemo WOW za nekoliko dana ...

planiramo da krenemo na novom serveru , all together ;) (btw ur invited) shto znachi da ce "mozda" i Jelena da nam se prikljuchi.

Zenedar seems to be a right place 4 us ;)

shto se tiche svadje kao ortaci mi igraju na tom i tom serveru,aj na onom drugom ... dodje mi da igram na nekom vukoj38ina serveru gde nema nikoga jer igru volim i igracu je za sebe ... ZAR NE ?

normalno bolje je ako igrash sa nekim koga znash tipa cimanje,zezanje,ribe,pivo diskoteke,gomila mobova,nepreglednih predela i tako dalje [:D]

pozdrav WOW-eri