dina85 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Moje pitanje za vas glasi kako da podelim hard dis na dve particije,ako mi je hard od 80 gb iz jedne particije.I molim vas ubila sam se trazeci po netu nigde ne mogu da nadjem drajvere za zvucnu kartu "Sound Inpact 6 CH speakers mode CMI-8738LX" ako znate molim vas pomozite . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 drajveri http://www.cmedia.com.tw/download/OS_e-cmi...i8738_index.htm , particije napravi pomotju partition magica, nije preterano komplikovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Da, samo, ako mozes, stvari koje su ti bitne ili snimi na CD ili na neki drugi disk, jer Partition Magic ponekad zna gadno da zabrlja stvar (meni je jednom unistio CEO disk i ljubazno izbacio broj telefona koji da nazovem da bih dobio pomoc... eh, da nije bila piratska verzija programa...). Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Za zvucnu uzmi bilo koje AC97 drajvere, to je taj CMI chip... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 i savet: kada trazish drajvere za zvuchnu ili modem, vaznije je dati naziv chipa kao kriterijum za pretragu nego ime proizvodjacha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts